studentie.ro  » info-studentie » diverse » Adevarul pentru barbati. Cat de mult te ajuta un buchet de flori sa cuceresti o femeie

Adevarul pentru barbati. Cat de mult te ajuta un buchet de flori sa cuceresti o femeie

Publicat: 09 Apr 2016 | Vizualizari: 7197

Cat de important este, de fapt, un buchet de flori pentru o femeie?

Oferirea unui buchet de flori reprezinta o traditie care rezista, deja, de multe sute de ani si este gestul romantic suprem pe care un barbat il poate face pentru o femeie.

Cu toate acestea, in aceasta epoca in care scepticismul ia amploare, iar numarul gesturile de curtoazie se afla in declin, gestul oferirii unui buchet de flori naste aprige dezbateri printre barbati si chiar printre femei.

Adevarul este, insa, foarte simplu: femeile iubesc florile. Indiferent ce cred barbatii si cum incearca sa se convinga pe ei insisi ca florile sunt demodate, un barbat care ofera un buchet de flori va avea intotdeauna intaietate in topul preferintelor unei femei fata de un barbat care a uitat ce inseamna ideea de a fi un „gentleman”.

Iata care sunt motivele pentru care fiecare barbat (inclusiv tu!) ar trebui sa ofere cel putin o data un buchet de flori unei femei pe care isi doreste sa o cucereasca:

1.Nu mai trebuie sa mergi prin oras cu un buchet de flori in mana

Stim ca multi barbati se simt stanjeniti atunci cand sunt nevoiti sa mearga prin oras cu un buchet de flori in mana, desi unii dintre ei nu par sa observe faptul ca femeile pe care le intalnesc ii privesc cu multa admiratie. Stim si faptul ca alegerea unui buchet de flori de la floraria din coltul strazii nu este stilul tau si ca ti se pare foarte complicat sa combini culorile si sa asculti sfaturile floraresei care pare sa priceapa gusturile femeilor mult mai bine decat tine. Salvarea ta vine, insa, din faptul ca poti comanda florile online. Astfel de buchete de flori, fascinante prin bogatia si frumusetea lor, vor ajunge la destinatie in maximum doua ore de la plasarea comenzii si o vor uimi cu siguranta pe femeia pe care vrei sa o cuceresti. Aceasta este sansa ta sa-i faci o surpriza la care sigur nu se astepta!

2.Filmele au creat cultura buchetelor de flori

Inca din copilarie, de cand au vazut primul film in care un barbat oferea flori unei femei, ele au inteles ca acesta este gestul pe care fiecare pretendent la dragostea lor trebuie sa-l faca cel putin o data la inceputul unei relatii. Daca vrei sa inseli asteptarile persoanei pe care vrei sa o cuceresti, fii sarcastic si mergi la intalnire cu mainile in buzunare. Insa tot asa vei merge si spre casa, singur si dezamagit, dupa ce intalnirea va lua sfarsit.

3.Surpriza este dezarmanta

Nimic nu este mai ineficient decat sa-i trimiti flori unei femei atunci cand ea se asteapta sa le primeasca, insa riscul la care te expui daca nu faci asta este, totusi, mult prea ridicat. Insa nimic nu este mai eficient decat sa trimiti un buchet de flori atunci cand ea nu se asteapta la sa le primeasca. Spontaneitatea si creativitatea sunt cheia succesului. Daca vei face asta, ea se va considera cea mai norocoasa femeie din lume.

4.Esti mai fericit! In plus, esti perceput ca fiind mai inteligent emotional

Conform unui studiu efectuat la Universitatea Rutgers din SUA, femeile care primesc flori zambesc mai autentic decat atunci cand primesc un alt cadou, iar barbatii reactioneaza pozitiv in fata oricarui zambet autentic. Prin urmare, florile te vor face pe tine insuti mai fericit. In plus, stiinta a demonstrat ca barbatii care ofera flori sunt perceputi de cei din jurul lor ca avand o mai mare inteligenta emotionala decat cei care nu ofera flori, conform penelopetrunk.com. Oferirea unui buchet de flori reprezinta, astfel, calea perfecta de a-ti imbunatati „imaginea” in fata celorlalti.

Foto: pixabay.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2021-09-18 00:00:00 - 2021-09-19 00:00:00