studentie.ro  » info-studentie » diverse » Cum sa te vindeci de infidelitate atunci cand partenerul te-a inselat

Cum sa te vindeci de infidelitate atunci cand partenerul te-a inselat

Publicat: 28 Ian 2016 | Vizualizari: 20632

Putine evenimente devasteaza o casnicie precum infidelitatea, ceea ce poate duce la neincredere, insecuritate si resemnare. Statisticile referitoare la infidelitatea maritala sunt greu de stabilit, deoarece aventurile extraconjugale nu pot fi privite intr-un mod obiectiv precum divorturile sau casatoriile.

Mai mult, cercetarile spun ca nu exista o modalitate pentru a verifica ceea ce declara persoanele despre aventurile lor. Se estimeaza ca 60% dintre soti si 40% dintre sotii vor avea o aventura intr-un anumit moment al mariajului lor; cu toate acestea, mai putin de 10% dintre persoanele care au avut aventuri divorteaza sau se casatoresc cu persoana iubita. In acest articol, vorbim pe larg despre aceste subiecte.

Oricat de dureroasa si devastanta poate fi infidelitatea, terapistii specializati pe probleme de familie spun ca este o rana care se poate vindeca, incetul cu incetul. Avem in vedere parerile a milioane de oameni care s-au confruntat cu o aventura: infidelitatea este o criza tratabila. Suna ca un risc monumental?

Asa si este, asadar trebuie sa iei in considerare o ghidare in privinta vindecarii in cazul in care esti inselata. Indiferent cat de intunecate pot parea lucrurile, teoretic orice mariaj poate fi scos la liman chiar daca sunteti pe punctul de a va desparti. Mai intai de toate, expertii spun ca nu exista o „modalitate rapida” de a repara stricaciunile provocate de partenerul necredincios.

CITESTE mai departe pe YVE.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: SC Romania Hypermarche SA
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2021-09-18 00:00:00 - 2021-09-19 00:00:00