studentie.ro  » info-studentie » diverse » Top 3 exercitii fizice care iti cresc libidoul!

Top 3 exercitii fizice care iti cresc libidoul!

Publicat: 13 Dec 2015 | Vizualizari: 2061

Oricine isi doreste, indiferent ca este barbat sau femeie, sa aiba o viata sexuala fericita. Insa, pentru acest lucru trebuie sa tineti cont de anumite aspecte care afecteaza direct sau indirect partidele de amor.
Potrivit sexologilor, exercitiile fizice le sunt foarte utile femeilor, deoarece le ajuta sa fie mai flexibile si sa se gandeasca si la noi pozitii sexuale care le vor face viata amoroasa mai frumoasa.
1. Exercitiile Kegel
Acest tip de antrenament face minuni. Musculatura planseului pelvin se intareste in urma exercitiilor Kegel, iar partidele de sex vor fi mai placute si orgasmul mai intens.
2. Exercitiile cu mingea de fitness
Antrenamentul cu mingea de fitness intareste muschii fesieri si coapsele, dar lucreaza si muschii abdominali si ai bratelor. Toate exercitiile de acest fel au efecte senzationale pentru experientele intime ale doamnelor si domnisoarelor.
3. Exercitiile cardio
Acest tip de antrenament poate fi practicat foarte usor si acasa. Exercitiile cardio cuprind si saritul corzii sau aerobicul, astfel ca nu este greu sa le practicati. Daca aveti si o bicicleta eliptica, este cu atat mai bine. Antrenamentul cardio va ajuta sa prelungiti actul sexual si sa va bucurati mai mult timp de senzatiile placute.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2021-09-18 00:00:00 - 2021-10-08 00:00:00