studentie.ro  » info-studentie » diverse » 10 fete marturisesc ce au invatat dupa o despartire!

10 fete marturisesc ce au invatat dupa o despartire!

Publicat: 06 Iun 2014 | Vizualizari: 1702

Nu e usor sa treci de la statutul de “intr-o relatie” la “singur”, dar, uneori aceasta e cea mai buna solutie. Iata mai jos declaratiile a 10 fete care au trecut recent printr-o despartire facute pentru womenshealthmag.com si lectiile de viata pe care acestea le-au invatat din aceasta experienta:1. “Niciodata sa nu dai mai mult decat primesti, chiar si cand e vorba de afectiune. Dragostea adevarata inseamna dorinta si reciprocitate in aceeasi masura”. Gabrielle S.


2. “Am invatat ca valoarea mea nu depinde de ce crede el despre felul cum arat, sau de ce culoare are parul meu. Sunt singura responsabila de fericirea mea si de propria mea valoare. Dupa ce m-am despartit de el, m-am simtit cu adevarat fericita din nou dupa o lunga perioada de timp”. Jen H.

Castiga bani facand figuratie intr-un film istoric. Participa la casting!


3. “Respect. Nu dragoste, ci respect imi doresc pe viitor sa primesc de la partenerul meu in primul rand si aprecierea sacrificiilor pe care le fac”. Michelle O.


4. “Am invatat ca exista lucruri mult mai importante in viata decat gasirea unei persoane care sa insemne ceva pentru tine. Si, cel mai important, sa nu te uiti pe tine in timp ce esti preocupata sa il iubesti pe cel de langa tine.” Marcie O.


5. “Nu te schimba pentru a fi pe placul altcuiva. Vei regreta. Ramai asa cum esti si daca nu te va aprecia pentru calitatile tale reale renunta. Nu exista nimic mai sexy decat o femeie care isi cunoaste valoarea”. Felicia B.


6. “Am invatat ca trebuie sa te iubesti mai intai pe tine insati pentru a putea fi iubita de altcineva. Trebuie sa te cunosti pe tine insati si sa stii ce vrei sa obtii”. Kim G.


7. “Sa nu te arunci imediat intr-o alta relatie pentru a uita trecutul Acorda-ti timp suficient sa uiti”. Pooja S.


8. “Nu este corect sa astepti ca oamenii sa se schimbe. Ei au dreptul sa fie ceea ce sunt cu adevarat. Singurul lucru pe care il poti controla in aceasta privinta este reactia ta si sa te hotarasti daca te descurci cu modul lui de a fi sau nu”. Brandee B.


9. “Am inteles de ce nu am putut sa ma apropii niciodata de cineva pentru mai mult timp. Am o frica teribila de angajament. Dupa ce m-am despartit am sperat sa intalnesc pe cineva care sa ma ajute cu asta. Acum sunt maritata cu cel mai minunata barbat pe care l-am intalnit vreodata”. Evelyn M.


10. “Timpul vindeca si cele mai grele dureri”. Eva M


Foto: living.msn.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2021-07-28 00:00:00 - 2021-07-30 00:00:00