Ce cauta femeile cu adevarat la un barbat?

Publicat: 23 Sep 2014 00:00

Femeile se simt atrase de barbati dintr-o varietate de motive. O parte tin de tine, deci le poti lucra pentru a-ti mari sansele de a deveni un cuceritor cu acte-n regula, iar o alta... de hazard. Iata ce cauta femeile cu adevarat la un barbat:

1. Piercinguri, tatuaje si cicatrice

Da, femeile se simt atrase de baietii rai, cu toate cele mentionate mai sus. Conditia de baza, insa? Potrivit teoriei evolutioniste, sa fie sanatosi si sa mai aiba si gene bune, de mascul Alfa!

2. Bani

Ne pare rau, dar conform unui studiu intocmit de psihologul David Buss, femeile din 37 de culturi diferite (inclusiv din Zambia) prefera barbatii care castiga bine! Si in acest caz, explicatia are la baza influenta genetica, mai exact nevoia femeii de siguranta si stabilitate (pentru ea si pentru urmasi).

3. O voce joasa

In aceeasi idee, femeile apreciaza barbatii cu trasaturi simetrice, tocmai fiindca sunt un semn al unei sanatati foarte bune si al unor gene si mai bune! Insa daca, pe langa toate acestea, Mama Natura te-a mai inzestrat si cu o voce groasa, te poti declara invingator prin knock out!


4. Inaltime

Studiile au demonstrat-o fara doar si poate: barbatii inalti fac mai multi bani si au mai multi urmasi decat cei scunzi. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la orice speranta daca n-ai fost inzestrat cu inaltimea corespunzatoare... te poti oricand transforma intr-un mic Napoleon Bonaparte, de ce nu?


5. Un trup bine facut

Ca sa bifam toate cliseele, nu puteam sa il ratam taman pe acesta: femeile prefera barbatii cu trupul bine lucrat, plin de muschi si eventual si transpirati! Si in acest caz, genele si evolutia speciei umane sunt de vina.


6. Simtul umorului

Daca vrei sa o faci sa se indragosteasca de tine (mai ales daca iti lipsesc o parte dintre atributele de mai sus), afla ca ai mari sanse sa o cuceresti cu un simt al umorului debordant. Fa-o sa rada si va fi a ta!


7. Incredere in fortele proprii

Ce poate fi mai sexy decat un tip increzator in fortele proprii? Din pacate, regula care spune ca femeile sunt atrase de nemernicii aroganti este perfect adevarata.


Foto: deviantart.com

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

Varianta 012 informatica

Varianta 012 informatica intensiv

mai multe »