studentie.ro  » info-studentie » sanatate » De cat sport ai nevoie ca sa „arzi” un hamburger. E incredibil!

De cat sport ai nevoie ca sa „arzi” un hamburger. E incredibil!

Publicat: 05 Ian 2016 | Vizualizari: 690

Un hamburger cu o portie de cartofi prajiti, ce mare lucru? Asa esti tentat sa gandesti atunci cand pofta de junk-food isi spune cuvantul. Dar te-ai gandit oare ce inseamna asta pentru organismul tau? Iti spunem noi: o bucurie care se poate transforma in necaz.

Un singur hamburger mare contine nu mai putin de 490 de calorii. Tinand cont ca aportul caloric pentru o femeie este de 2.000 de calorii zilnic, iar pentru un barbat de 2.500, atunci ti-ai „mancat” cam un sfert din portia de mancare pe zi in doar cateva minute.
Ce nu stii poate e in cat timp se ard aceste calorii la sala de forta: in 51 de minute de cardio pentru femei si in 42 de minute, in cazul barbatilor. Adica aproape o ora de exercitiu intens pentru cateva minute de placere.
Dar tinand cont ca nu mananci doar hamburger, ci ii adaugi si o portie mare de cartofi prajiti, atunci va trebui sa iti mai prelungesti exercitiile la sala cu inca cel putin 40 de minute.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-08-24 00:00:00