UN NOU CENTRU SHSKESPEARE SCHOOL IN BUCURESTI

Publicat: 08 Oct 2009 00:00

Bucuresti, 8 octombrie 2009- Centrul de invatare a limbii engleze "Shakespeare School" isi va inaugura duminica, 11 octombrie , cel de-al doilea sediu, deschis intr-o zona centrala a Capitalei, pe strada Dimitrie Racovita nr.11, intre Piata Rosetti si bulevardul Pache Protopopescu.
Directorul centrului, Adriana Alionte, a declarat ca aici vor putea fi primiti circa 500 de noi elevi si studenti care doresc sa isi aprofundeze cunostintele in domeniul lingvistic.
" Asteptam in noul sediu cat mai multi elevi care doresc sa invete limba engleza. Suntem multumiti ca vom avea alte trei sali de clasa moderne, dotate cu apartura de ultima generatie+vorbim de LCD, table interactive care vor facilita predarea si instuirea in limba engleza, astfel incat cursanti sa fie atrasi la maximum si sa participe intens la ore ", a spus Alionte, care a adaugat ca la festivitatea de inaugurare a sediului se va tine si o lectie demonstrativa "Engleza la Shakespeare School" cu elevii care frecventeaza deja cursurile centrului.
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, fondat in anul 2002, a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predarii limbii engleze, in care jocul este cheia invatarii eficiente.
Din septembrie 2006, a fost autorizat de CNFPA (Consiliul Nttional de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizori de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru adulti , peste 16 ani.
In octombrie 2007, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti le-a acordat locul 3 in topul companiilor educationale din sectorul 2. Din ianuarie 2009, sunt membri plini ai QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.
Datorita numarului mare de candidati pregatiti de Shakespeare School pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia au fost recunoscuti de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge.
Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.
Directoarea "Shakespeare School" a precizat ca inscrierile la cursuri pentru anul de invatamant 2009-2010 se vor face in paralel la ambele sedii, in limita locurilor ramase disponibile.
La deschiderea oficiala au fost invitati reprezentanti ai Consiliului Britanic din Bucuresti, oficialitati ale Ambasadei Britanice, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ministerului Culturii si Cultelor, Primariei sectorului 2, cabinetului comisarului European Leonard Orban pentru multilingvism, dar si reprezentanti ai mass-media.
Blog: http://shakespeare-school.blogspot.com
Telefon/fax: 021.252.24.79
Mobil: 0744 31 44 37
E-mail: office@shakespeare-school.ro

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

Cat de lacom esti?

Ai imprumutat lucruri fara sa le ceri? Visezi la marele premiu al loteriei sau ca esti cea mai mare vedeta din lume? Stii foarte bine ca expresia &quo...

mai multe »