Ce aspecte trebuie sa le urmareasca studentii la anunturile de vanzari de case si vile din sectorul 4?

Publicat: 27 Feb 2017 00:00

Dupa cum stim deja, vanzarile de case si vile din sectorul 4 au luat amploare, mai cu seama in ultimii 5 ani. Dupa o perioada de stagnare, pricinuita de criza economica din anii 2008-2011, imobilele din aceasta parte a Capitalei sunt din nou la mare cautare. Doar in ultimul an, mii de familii si-au stabilit domiciliul in zona Berceni sau Popesti Leordeni, in primul rand, datorita accesului facil la mijloacele de transport in comun de suprafata sau la metrou, cat si la importante centre comerciale.

Ce trebuie sa stie studentii despre vanzarile de case si vile din sectorul 4?

Din punct de vedere al intinderii, zona de sud a Bucurestiului este una dintre cele mai mari ale capitalei Romaniei. Cu o suprafata de aproximativ 34 de kmp, zona este traversarsata de raul Dambovita, care intretaie Soseaua Vitan-Barzesti, pana la limita cu A2 si strabate Spaiul Unirii. La Sud, limita sectorului 4 este reprezentata de comuna Berceni, care a dat numele cunoscutului cartier muncitoresc, iar la vest de Soseaua Giurgiului.

Potrivit opiniei specialistilor in fizica pamantului, cartierele din aceasta parte a orasului ar fi mai ferite de actiunea undelor seismice, parere contrasisa, insa, de multi dezvoltatori imobiliari.

Cert este ca, dezvoltarea infrastructurii rutiere, racordarea moderna la sistemul public de iluminat, cat si la principalele utilitati, au permis construirea si cresterea numarului de vanzari case vile sector 4.

In plus, imbunatatirile aduse magistralei 2 a metrolului bucurestean a contribuit la reducerea timpului parcus pana in centrul istoric. Asadar, stabilirea domiciliului la periferia capitalei sau in comune invecinate, cum ar fi Popesti Leordeni nu mai reprezinta o piedica.

Un punct forte al noilor locuinte il constituie costul mai redus comparativ cu partea de nord a orasului

Spre exemplu, o vila cu trei camere, o suprafata de 80 mp la amprenta si o curte de 25 mp porneste de la 70.000 de euro, un pret destul de avantajos pentru studentii si tinerii aflati la inceput de drum.

Vanzarile de case si vile din sectorul 4 au cunoscut o ascensiune impresionanta si datorita finisajelor impecabile de care dispun, si anume, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC. Finisajele se pot alege si im functie de preferintele cumparatorilor. In plus, toate imobilele sunt extrem de spatioase si luminoase, sunt construite din beton armat, iar peretii sunt placati cu caramida Porotherm.

Nu in ultimul rand, casele si vilele situatie pe Soseaua Oltenitei, in comuna Popesti-Leordeni sau pe raza comunei Berceni dispun de un sistem performant de izolare fonica si termica. Peretii cladirilor sunt placati cu polistiren expandat, iar fatada este realizata in culori atragatoare, precum alb sau bej.

Acum este mai simplu de achizitionat un imobil

Luxul si confortul sunt la tot pasul cu noile locuinte construite in sectorul 4. Asadar, studentii si tinerii pot scapa acum de povara platii unei chirii sau de conditiile dificile de la camin. Daca dispun de un avans de minim 5%, un loc de munca sau de resurse financiare suficiente, pot apela la un credit Prima Casa si se vor putea muta, in cel mai scurt timp, intr-o adevarata oaza de liniste.

Pe scurt, vanzarile de case si vile din sectorul 4 aduc beneficiu dublu, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru cumparatori.

In incheiere, nu trebuie sa uitam sa precizam ca imobilele beneficiaza si de locuri de parcare in fata casei sau in curtea ce le inconjoara!

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Test Word - var A

Test de evaluare- Aplicatia Word

mai multe »