studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Inghesuiala in caminele din Regie! Afla in ce conditii stau studentii Politehnicii!

Inghesuiala in caminele din Regie! Afla in ce conditii stau studentii Politehnicii!

Publicat: 16 Oct 2013 | Vizualizari: 2301

Cele 28 de camine ale Politehnicii din Bucuresti au devenit neincapatoare pentru numarul mare de studenti inscrisi in acest an universitar, dupa ce Ministerul Educatiei a suplimentat oferta pentru studiile la licenta cu 500 de locuri.

In ciuda faptului ca studentii care stau in caminele Politehnicii din Regie stau claie peste gramada in camere si sunt nevoiti sa doarma pe jos, nu este prima oara cand institutia se confrunta cu acest fenomen.

Daniel Potincu, presedintele Organizatiei Studentesti de la Electrotehnica, a declarat ca fenomenul supracazarii este obisnuit, insa ca anul acesta este mult mai sever din cauza fluxului mare de studenti veniti din provincie. Tot acesta a declarat ca supracazarea se face doar cu acordul studentilor care locuiesc in camerele respective.

Situatia se poate remedia dupa 11 octombrie, cand are loc redistribuirea locurilor in camin, potrivit careia, cei care au primit loc de cazare, dar nu si l-au ocupat pana la aceasta data, il pierd.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00