SALARIILE SI POSTURILE OFERITE DE CIPRU

Publicat: 22 Nov 2007 00:00

Oferta de locuri de munca in Cipru este in domeniile: turism, constructii, agricultura, pe alte pozitii corespunzatoare experientei aplicantilor.

Cipru ofera in turism posturi de: instructori de fitness, instructori de tenis, barmani, ospatari, bucatari, ajutori de bucatari, receptionist, cameriste, salvamari, intretinatori de piscine, masseur, masseuse, tehnicieni, electricieni, vopsitori, gradinari, om de serviciu, security.

Se mai cauta muncitori calificati sau necalificat in constructii: dulgheri, fierari betonisti, zidari, zugravi, regipseri, necalificati, femei de serviciu, sudori, tamplari de mobila, tamplari de aluminiu, ajutori bucatari, ospatari, instalaltori, electricieni, soferi, agricultura si multe alte pozitii.

Cele mai multe locuri de munca pentru Cipru sunt pentru marile orase: Larnaca, Ayia Napa, Paphos, Protaras, Limassol, Nicosia dar si in localitati mai mici.

Perioada de lucru este cuprinsa intre 3 si 12 luni.

Conditii de participare:

Aplicantii trebuie sa aiba intre 18 – 40 de ani, iar pozitiile oferite in cadrul hotelurilor presupun cunostinte de limba engleza la nivel mediu-avansat, in functie de specificul fiecarei pozitii. Cunoasterea altor limbi straine (germana, franceza, etc) este un avantaj.

Cele mai mari salarii oferite sunt de 1200 de euro pentru muncitorii calificati in constructii mai ales, salarii de 720 de euro pe luna sunt pentru posturi precum cele de ospatari si ajutor de bucatar, insa salariile pot ajunge si pana la 2200 euro pentru muncitorii ce pot dovedi experianta si calificari prin diplome sau certificate.

Costurile programului sunt de cca 350 euro pentru o perioada 12 luni de zile, cu posibilitati de prelungire a perioadei.

Transportul pana la locul de munca este suportat de fiecar aplicant. Exista insa si cazuri cand angajatorul a fost de acord sa plateasca transportul aplicantilor.

Aplicantii vor trebuie sa prezinte un dosar cu cazier judiciar, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia clinic sanatos-apt de munca, adeverinta de la Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapartelor, care sa ateste daca figurati sau nu cu interdictie legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor.

Trebuie sa citesti

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Teste Online

Lucrare scrisa semestriala

Lucrare scrisa semestriala

mai multe »