studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » Daca am fost sau sunt bursier in cadrul unui alt program de burse, pot beneficia de una din Bursele Speciale "Guvernul Romaniei" ?

Daca am fost sau sunt bursier in cadrul unui alt program de burse, pot beneficia de una din Bursele Speciale "Guvernul Romaniei" ?

Publicat: 07 Aug 2006 | Vizualizari: 791

Poate aplica pentru una din Bursele Speciale "Guvernul Romaniei" si o persoana care a mai beneficiat anterior sau beneficiaza in continuare de o bursa in cadrul altui program de acordare de burse. Cei care beneficiaza deja de finantare, dar nu suficienta pentru continuarea studiilor la universitatea la care sunt acceptati, pot candida la Concursul National pentru Bursa Speciala "Guvernul Romaniei" pentru completarea sumei necesare, solicitand sprijin financiar pentru diferenta de care au nevoie, pana la maximul acordat pe fiecare tip de studii. Singura conditie impusa in acest sens candidatilor este legata de dreptul de a beneficia o singura data in viata de una din Bursele Speciale "Guvernul Romaniei" si numai pentru una din formele de studiu prevazute. Mai mult, in cadrul baremului de evaluare este prevazut un bonus de puncte pentru tinerii care au mai beneficiat si de alte burse anterior.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00