studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » Daca mi-am depus anul acesta dosarul pentru o bursa si sunt pus pe lista de asteptare, anul urmator va trebui sa ma inscriu din nou cu un nou dosar sau se va lua in considerare dosarul deja existent ?

Daca mi-am depus anul acesta dosarul pentru o bursa si sunt pus pe lista de asteptare, anul urmator va trebui sa ma inscriu din nou cu un nou dosar sau se va lua in considerare dosarul deja existent ?

Publicat: 07 Aug 2006 | Vizualizari: 941

Calificarea automata pentru anul urmator nu este valabila si pentru candidatii incadrati initial pe listele de asteptare si carora li se va aproba progresiv calificarea si trecerea in etapa a doua. Din aceste considerente, candidatii aflti pe lista de asteptare si care doresc sa candideze din nou la Concursul National sunt obligati sa completeze din nou un dosar de candidatura si sa il depuna la Registratura Bursei Speciale "Guvernul Romaniei".

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00