studentie.ro  » postuniversitar » doctorate » CONDUCATORII TEZELOR DE DOCTORAT

CONDUCATORII TEZELOR DE DOCTORAT

Publicat: 29 Aug 2008 | Vizualizari: 995

Conform politicii universitare pot conduce un doctorat doar profesorii universitari, titulari sau consultanti, precum si academicienii si cercetatorii stiintifici cu gradul I care detin titlul de doctor.
Un profesor poate avea sub tutela un numar maxim de 15 doctoranzi numar care poate fi redus in functie de regulamentul universitatii. Obligatia conducatorului de doctorat este de a coordona lucrarile cursantilor, de a le oferi consultatii si, in ultima instanta de a propune nota finala a tezei.
Potrivit regulamentului conducatorii de doctorat, numiti prin ordin al ministrului Educatiei la propunerea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) isi pot mentine contractul cu universitatea pana la varsta de 65 de ani. Mai mult, profesorii consultanti pot primi noi doctoranzi inca 5 ani de la pensionare.

Georgiana VOICU - Editor Studentie.ro 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00