studentie.ro  » postuniversitar » masterate » BURSE MBA SI MASTERE INTERNATIONALE!

BURSE MBA SI MASTERE INTERNATIONALE!

Publicat: 06 Mar 2009 | Vizualizari: 683

RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER &MBA EXHIBITION iti deschide usa catre viitorul tau! Vino in 12 martie 2009 la Hotel Intercontinental in Bucuresti, intre orele 12 si 20 si fa primul pas spre cariera de succes la care visezi! Peste 30 de institutii educationale nationale si internationale iti aduc cele mai bune oferte de mastere si MBA.


Joia viitoare, 12 martie 2009, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, pentru prima data in Romania, RIMME te ajuta sa castigi burse de master si MBA de peste 50.000 euro. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului , sa completezi formuralele pentru concurs si sa vii apoi la RIMME.


Partenerii nostri educationali pentru aceasta editie sunt: CEU Business School si Cotrugli Business School.
Sa nu te pierzi intre atatea oferte, consilierii educationali de la standul EDMUNDO te ajuta, oferind mai multe informatii despre universitatile participante, metodele de aplicare la programele de burse, sistemele educationale specifice fiecarei tari, etc. EDMUNDO este un serviciu realizat de Grupul EDUCATIVA, conceput pentru a oferi GRATUIT tinerilor romani informatii, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Europa de Vest.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: SC PROMED SYSTEM SRL
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2021-09-21 00:00:00 - 2021-09-29 00:00:00