TOP MASTERATE UNICE IN ROMANIA

Publicat: 18 Aug 2008 00:00

1. Masterat POLITICI DE GEN SI MINORITATI - (durata 4 semestre) organizat de Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Este un program de master tip Bologna acreditat de ARACis si se adreseaza tuturor absolventilor cu licenta a invatamantului universitar (cu 3 sau 4 ani. Admiterea se face prin interviu pe baza lucrarii depuse care va trata o tema la libera alegere din domeniul masteratului.
Contact:
Tel: 021/3180858
liliana@snspa.ro
Str.Povernei 6-8, Bucuresti
2. Masterat MELOTERAPIE - (durata 4 semestre) organizat de Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Programul de master este de tip Bologna si a fost propus pentru acreditare.
Contact:
Telefon/Fax:
+40 268 47 88 84, +40 268 41 30 00 int.162
Adresa: Brasov, Andrei Saguna nr. 2, Cod postal: 500123
E-mail: f-muzica@unitbv.ro
3. Masterat LOGOPEDIE PEDIATRICA organizat de Facultatea de Medicina Dentara (durata 3 semestre) - Universitatea de Medicina si Farmacie `Gr. T.Popa`, Iasi. Admiterea se face pe baza sustinerii unui test de limba ( Engleza, Franceza, Germana), a unui interviu ( ambele eliminatorii ) si a dosarului de inscriere.
Contact:
Str.Universitatii, Nr. 16, Iasi
Email: rectorat@umfiasi.ro
Telefon: 0232/267798
4. Masterat ISTORIA COMUNISMULUI ROMANESC (durata 4 semestre) organizat de Facultatea de Istorie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Admiterea se face pe baza mediei de absolvire a facultatii si media de absolvire a examenului de licenta.
Contact:
B-dul Carol I, Nr. 11, Iasi
Email: radvan@uaic.ro
Telefon: 0232 201056
5. Masterat STUDII CULTURALE BALCANICE (durata 4 semestre)organizat de Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti.
Contact:
antoaneta_o@yahoo.com
Edgar Quinet, Nr. 5-7, Sector 1, Bucuresti
021 312 13 13, Fax 021- 312 13 13.
6. Masterat STUDII EST-ASIATICE (CHINA, JAPONIA, COREEA) (durata 4 semestre) organizat de Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti. Admiterea se face pe baza de dosar.
Contact:
Strada Edgar Quinet 5-7 Sector 1, Bucuresti
+021 312 13 13, Fax +021- 312 13 13.
7. Masterat MANAGEMENT HOTELIER (durata 2 semestre, respectiv 4 semestru pentru absolventii sistemului Bologna) organizat de Facultatea de Business, Universitatea Babes-Bolyai. Admiterea se va face pe baza mediei de absolvire a facultatii (pondere 70%) si a unui interviu pe baza scrisorii de intentie/motivatie cu o pondere de 30% in media finala.
Contact:
Telefon: 0264.599170
Email: tbs@tbs.ubbcluj.ro
8. Masterat DIPLOMATIA APARARII (in colaborare cu Comunitatea Nationala de Informatii, durata 4 semestre) organizat de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii de Securitate, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Media de admiterese calculeaza astfel: 50% nota licenta, 50% media generala. din anii de studiu.
Contact:
550324-Sibiu, Calea Dumbravii nr. 34, et. II, cam. 11 sau 25
Tel.: 0040/269/422169; Fax: 0040/269/422169 int. 140
E-mail: spriss@ulbsibiu.ro

Adriana Laliu - redactor www.studentie.ro

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Care e numarul tau norocos?

Vrei sa-ti afli numarul norocos?Incearca acest test.

mai multe »