Ateliere incubator107 saptamana 22 - 28 februarie

Publicat: 24 Feb 2016 00:00

În ultima saptamâna din februarie scriem povesti, învatam sa iubim, sa fim prezenti, sa gatim si incubam idei noi.
Luni, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Scrie despre tine. Scrie ce vezi, descoperim si exploatam realitatea prin scris. Inventam povesti pornind de la oamenii, spatiile si obiectele din imediata noastra apropiere. Atunci când crezi ca nu e nimic demn de povestit, de concentrezi pe tot ce are de oferit lumea în afara ta. Ne îndruma Vera Ion. A scris poezie, teatru si film.
Marti, de la ora 19:00, în cadrul atelierului Transforma dragostea din nevoie în putere, aflam cum sa mentinem o relatie de iubire; si cum sa o crestem. aflam pareri atât din partea unei femei, cât si din parte unui barbat. Si învatam sa iubim. Exact asa cum suntem. Cu Oltea si Andrei, care, în 14 ani de relatie au învatat sa-si construiasca o relatie. Si au luat-o de la capat, de câte ori a fost necesar.
Joi ne adunam la Ritmuri, tobe si povesti de viata unde vom vorbi despre calatorii, despre percutie, despre muzica si nu numai; cu Florin Romascu, de la ora 19:00, în mansarda.
Vineri este o noua seara de povesti. De data asta ascultam o poveste cu rock, cu radio, dar si cu umor. Ne vedem de la ora 19:00 în Traian 107 la Povesti de viata cu Cristi Hrubaru.
Sâmbata, de la ora 16:00, în cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoasterea si perfectionarea de sine învatam cum sa ne traim în prezent, cum sa gestionam mai bine sentimentele de furie, anxietate si stres. Ne observam pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile si valorile noastre esentiale. Aplicând constant tehnici de mindfulness vom observa o îmbunatatire a sanatatii mentale si corporale. Ne îndruma Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness si meditatie certificat în Thailanda si life coach.
Iar de la ora 19:00, în cadrul atelierului Gastronomie alpina învatam 2 retete potrivite pentru sezonul de iarna: raclette si fondue. Neaparat acompaniate de un vin din regiunea Savoia. Ne suflecam mânecile si ne punem cu totii pe gatit... si degustat. Totul se va petrece sub atenta îndrumare a lui Octav, somelier si iubitor al vinurilor.
Unde?
Atelierele se ţin în mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRÂSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

Dimensiuni fizice

Dimensiuni fizice

mai multe »