Ateliere incubator107 saptamana 8 - 14 februarie

Publicat: 09 Feb 2016 00:00

In saptamana 8-14 februarie aflam tainele parentingului, ale respiratiei corecte, ale traitului In prezent, ale numerologiei si nu in ultimul rand ale art terapiei.


Joi, de la ora 19.30 in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine reinvatam sa respiram corect. Abdominal. Asa cum o faceam atunci cand eram copii. Practicam respiratia corecta in viata de zi cu zi adoptand posturi sau exercitii usoare pentru a fi permanent intr-o stare emotionala si mentala stabila. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.


Vineri, de la ora 19, in cadrul atelierului Numerologia - previziune, prevenire si lectii de viata invatam cum sa interpretam numerele din viata noastra. Vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa privim viata din alt unghi si sa ne concentram pe numerologia previzionala. Ne indruma Geo Pana, life, spiritual & career coach, maestru Reiki.


Sambata, de la ora 16, in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine cautam linistea si starea de bine exersand respiratia corecta. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.
De la ora 19, in cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoasterea si perfectionarea de sine invatam cum sa ne traim in prezent, cum sa gestionam mai bine sentimentele de furie, anxietate si stres. Ne observam pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile si valorile noastre esentiale. Aplicand constant tehnici de mindfulness vom observa o imbunatatire a sanatatii mentale si corporale. Ne indruma Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness si meditatie certificat in Thailanda si life coach.


Duminica, de la ora 16, in cadrul atelierului Mandala - armonie prin culoare practicam terapia prin arta. Ne echilibram emotional, ne relaxam si dezvoltam o comunicare intuitiva cu noi insine, dincolo de cuvinte si logica. Vom accesa gandirea vizuala, folosim desenul ca o forma de meditatie si ne amintim de starea cu care meditam, atunci cand eram copii. Ne indruma Maria Constantinescu, Coach NLP, pictorita si facilitator.


Unde?

Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.


Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te ┼či vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.


Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

GOOOO English

este un test superb

mai multe »