Targul de Cariere isi deschide portile la nivel national in aceasta toamna

Publicat: 08 Oct 2013 00:00

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, isi deschide portile si in aceasta toamna, in 15 mari orase din Romania.

Evenimentul de cariera a devenit a doua optiune pentru tinerii profesionisti, dupa Internet, in ceea ce priveste oportunitatile de angajare, conform unui studiu IRES. Din 2006 si pana in prezent, peste 10.000 de tineri si-au gasit un (nou) loc de munca prin intermediul Targului de Cariere.

Zeci de companii s-au inscris deja la evenimentul din aceasta toamna, oferind sute de job-uri la nivel national in domenii precum productie si tehnica, servicii, financiar, marketing si multe altele. In trei orase din tara va avea loc si cate un eveniment dedicat mediului IT: Cluj-Napoca (16-17 octombrie, Iulius Mall), Iasi (22-23 octombrie, Palas) si Timisoara (20-21 noiembrie).

Evenimentele de cariera cu o oferta de locuri de munca in domenii generale se vor desfasura astfel: Baia Mare (10 octombrie, Gold Plaza), Oradea (11 octombrie, Lotus Center), Brasov (15-16 octombrie, Aro Palace), Bacau (24 octombrie, Muzeul de Istorie), Arad (29 octombrie, Atrium Center), Tirgu Mures (29 octombrie, Hotel Grand), Timisoara (30-31 octombrie, Iulius Mall), Constanta (5-6 noiembrie, Tomis Mall), Iasi (5-6 noiembrie, Palas), Cluj-Napoca (12-13 noiembrie, Iulius Mall), Sibiu (13-14 noiembrie, Centrul de Afaceri), Craiova (19-20 noiembrie, Teatrul National) si Bucuresti (22-23 noiembrie, World Trade Center).


Program prelungit

Candidatii sunt asteptati la fata locului cu propriile CV-uri ori cu cel printat de pe eJobs.ro in format Smart CV, care va fi scanat de companiile participante si care va intra automat in baza lor de date. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere.

Programul in aceasta toamna se desfasoara intre orele 11.00 – 19.00, pentru a le face mai facil accesul si candidatilor care lucreaza. „Am remarcat ca tot mai multi candidati (25%, la editia anterioara) participa la evenimentele noastre, chiar daca au un loc de munca in momentul desfasurarii lor”, declara organizatorii.

Printre companiile angajatoare la editia din acest an la nivel national se numara Aegon, Amazon, Arabesque, Arobs, Arvato, Autoliv, Capgemini, Celestica, Continental Automotive Systems, Emerson, Endava, Genpact, Hella Group, HP, ING, McDonalds, Plexus, Raiffeisen, Route 66, Sykes, Terapia Ranbaxy si Unicredit Business Integrated Solutions.


Workshop-uri de cariera

Organizatorii le mai propun candidatilor traininguri si seminarii pe tema gasirii vocatiei si a progresului rapid in cariera, dar si sesiuni de consultanta unu-la-unu in cariera si intalniri cu invitati supriza, in cadrul Atelierului de Cariere.

Participarea la aceste evenimente este gratuita in fiecare oras, iar in cadrul lor, participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii, dar si discutii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personala si multe altele. Toate aceste informatii sunt oferite de traineri instruiti sau de companiile care doresc sa sustina traininguri in cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii si informatii pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Esti un extraterestru?

Crezi ca locul tau nu este pe Pamant? Afla din testul nostru!

mai multe »