fun

- Ce fac cinci emo intr-o camera? - Patru dintre ei stau in cate un colt si fiecare se taie singur cu lama si al cincelea sta in mijlocul camerei si plange ca nu are si el colt.

 

Regele, plimbandu-se calare prin imparatie, intalneste un taran cam de aceeasi varsta, care semana perfect cu el. - Spune, omule, mama ta a lucrat cumva la palat? - Nu mama, Maiestate. Tata…

 

- Dragul meu, sunt de acord sa facem dragoste in seara asta! - Vai de capul meu! Iar ai lovit masina!?

 

In urma unui studiu de cercetare efectuat pe un esantion reprezentativ s-a aflat ca un barbat spune "Da" de cel putin douazeci de ori pe minut… cand vorbeste la telefon cu sotia

 

Niciodata nu-si abtine gazele. Daca nu sunt eliberate, ele circula pe sira spinarii inspre creier si asa se nasc ideile de rahat!

 

- Acuzi pe acest cetatean ca a ridicat mana asupra dumitale? - Nu, domnule judecator. Il acuz ca a lasat-o in jos mult prea tare.

 

Vorbesc doua prietene: - Ia zi fato, am auzit ca ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo? - A fost tragicomedie! - Cum adica? - Ne-am intalnit cu sotul meu acolo… si el tot cu amanta!

 

Cea mai buna apa plata: "Rugina apelor minerale" de la Apa Nova.

 

- Ce ai cand seful este neamt? - Ai organizare, ai eficienta, ai randament. - Ce ai cand seful este evreu? - Ai o afacere, ai venituri, ai profit. - Ce ai cand seful este roman? - Ai griji si datorii!

 

- Mamico, vaca zice muuu sau nuuu? - Eh, depinde de boua

 

Examen de admitere intr-un institut: - Tinere, de ce ai hotarat sa dai la facultatea noastra? - Nu pune intrebari idioate, tata!

 

Berea fara alcool este primul pas spre femeia gonflabila.

 

Sunt atat de singur, incat ma urc la volan si-mi lovesc singur masina de vreo cativa copaci, sa cred ca am nevasta!

 

Judecatorul catre inculpat: - Inculpat, sa stii ca pentru marturie mincinoasa te asteapta pana la sase luni de inchisoare! - Da, domnule judecator, dar daca spun adevarul ma asteapta sase ani!

 

Daca n-ai mai facut dragoste de mai mult de doua saptamani cu prietena inseamna ca esti pregatit, poti sa o ceri de nevasta.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00