fun

Contele Dracula isi repara sicriul. La un moment dat ii striga servitorului sau: - Igor, adu-mi surubelnita, te rog! - Imediat, domnule. Vine Igor cu surubelnita, la care Dracula striga ingrozit: - Nu cea in cruce, tampitule!

 

Un diavol intra intr-un bar. Toata lumea fuge speriata mai putin unul. - Nu ti-e frica, cum de ai tupeul sa ma infrunti? intreaba diavolul. Tipul, fara pic de emotie: - De ce mi-ar fi? Doar m-am insurat cu sora-ta acum treizeci de ani!

 

- Domnule doctor, ce sa fac sa nu mai vorbeasca barbatu-meu in somn? - E simplu, lasa-l sa vorbeasca ziua!

 

Bula: - Tati, cum e cand esti beat? Tatal: - Pai ma Bula, vezi alea doua usi? Daca as fi beat eu as vedea patru in loc de doua. Bula: - Tati, dar e doar o usa.

 

Dupa ce o persoana moare, creierul sau mai functioneaza inca zece secunde. La blonde este exact la fel, numai ca se intampla imediat dupa nastere.

 

Mahmureala groaznica, merg, la un moment dat - opresc. Se deschide usa, vad un politist. De frica, scot si-i intind 100 euro. El ia banii, usa se inchide. jung… In sfarsit imi dau seama ca sunt in lift.

 

- Hei, Bula! Mai mergi la femei? - Doar cand este ocupat la barbati!…

 

Nu vreau sa ma laud , dar astazi am gasit un calculator pe telefonul meu.

 

- De ce barbatii adevaratii tin portiera pentru a urca in masina insotitoarea? - Ca iar tranteste portiera proasta.

 

- Domnisoara, isi intreaba seful secretara, ce faceti de obicei duminica? - Mai nimic, raspunse secretara. - Atunci as vrea sa va amintesc ca azi nu este duminica!

 

Femeia este precum focul: nu poate fi lasata nesupravegheata. Sau se va stinge sau va parjoli totul in calea ei!

 

Pleaca sotul in alta camera, scoate mobilul din buzunar si suna acasa pe telefonul fix. Sotia ridica receptorul iar sotul spune soptit: - Te iubesc. Apoi inchide si merge in camera unde se afla sotia si o intreaba: - Cine a fost la telefon? - Nimeni, o prietena…

 

Femeia este ca un fotbalist: sta intinsa si geme iar tu te gandesti daca simuleaza sau nu.

 

Predoiu cere din nou unificarea dreptei: "Mai bine sa piarda unul singur decat sa pierdem toti".

 

O fata cu un caine, opreste un taxi, aseaza cainele pe bancheta din fata, ea se aseaza in spate. Taxistul ne intorcandu-se intreaba: - Sia unde o ducem pe aceasta catea? Fata iritata: - Nu e catea, e caine. - Ma scuzati, dar eu pe el l-am intrebat.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00