Pastila si pisica
calendar_month 02 Iun 2016, 00:00
Cum sa-i administrezi o pastila pisicutei tale bolnavioare:
1. Aseaz-o usor pe bratul stang ca pe un bebelus,cu degetul mare si aratator apasa-i obrajorii iar cind deschide gurita,pune pastila si elibereaza, lasind-o sa inghita.
2. Recupereaza pastila de pe jos si pisica din spatele canapelei. Repeta procesul,de data asta tinandu-i capul intre antebrat si piept si labutele din spate strans cu mana stanga, iar cu degetul mare si mijlociu ale mainii drepte apasa-i falcile dupa care cu aratatorul, indeasa-i pastila pe gat. Inchide-i gura si tine-o asa timp de 10 secunde.
3. Pune la loc galeria si ia nota de reparatiile draperiilor. Sangele scurs pe covor din degetele tale iese cu putina apa calda. Aduna cu atentie bucatile de vaza de portelan in speranta ca se pot lipi mai tarziu si matura cioburile de bibelouri.
4.Inveleste pisica intr-un prosop mare, lasandu-i numai capul afara, departeaza-i dintii cu o rigla din lemn masiv si lasa o noua pastila sa lunece pe rigla.
5. Ignora durerea din ochiul drept, oricum mai sunt pastile-n flacon.
6. Leaga picioarele felinei doua cate doua in jurul piciorului mesei din sufragerie cu sfoara de nylon. Deschide-i botul cu o surubelnita mecanica de 12. In tot timpul asta, fixeaz-o cu o privire dura si necrutatoare! La capatul unui pai de baut pune pastila iar celalalt capat vara-l in gura pisicii pregatit sa sufli puternic.
7. Citeste rapid prospectul pentru a te asigura ca pastila nu e daunatoare pentru oameni. Bea urgent o bere ca sa elimini gustul oribil al pastilei.
8. Suna la un magazinul de mobila pentru o masa noua. Suna la hingheri promitand o recompensa uriasa pentru capturarea Creaturii Diavolului.
9. Strange din dinti in timp ce ti se cos taieturile de pe brate si fata. Nu uita de pastila din ochiul drept.
10.In drum spre casa treci pe la PetShop si ia-ti un hamster. Ca nu esti calificat sa tii o mata.