CIRCUIT TURISTIC TARILE BALITCE AUGUST 2009

Publicat: 26 Mai 2009 00:00

Circuit: Vilnius - Trakai - Kaunas-Riga-Sigulda - Piarnu-Tallinn
Plecare: 31 august 2008 (8 zile / 7 nopti)

Ziua 1: Bucuresti - Vilnius

Intalnire la ora 06 :00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Vilnius (schimbarea cursei la Viena). Sosire la Vilnius la ora 13:50. Transfer si cazare hotel 3*. Timp liber.
Ziua 2: Vilnius
Tur pietonal de oras cuprinzand scurte opriri la: Turnul Gedeminas, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Cartierul Medieval Evreiesc, Bisericile Ortodoxe Piatnitkaia si Nicolskaia, cladirea Primariei si Catedrala Sf. Duh. Seara timp liber.
Ziua 3: Vilnius - Trakai - Kaunas
Dupa micul dejun plecam spre Trakai - vechea capitala a Lituaniei; vom vizita castelul construit in stil gotic, situat pe o insula intr-o zona pitoreasca, Dupa amiaza ajungem la Kaunas, al doilea oras ca importanta al Lituaniei. Cazare la hotel 3*. Timp liber.
Ziua 4: Kaunas - Bauska - Riga
Mic dejun. Excursie pietonala in Kaunas, cuprinzand vechile strazi si cartiere medievale, Turnurile de aparare, cladirea Primariei, construita in sec.XVI in stil gotic si baroc, vizitarea Muzeului Dracilor, unic in lume. Plecare spre Letonia. Pe drum vizitarea palatului Rundalski in localitatea Bausca, construit intre anii 1736-1740, conform planurilor arhitectului Rastrelli. Cazare in Riga la hotel 3*.
Ziua 5: Riga
Mic dejun. Excursie pietonala in oras, cu ghid local, cuprinzind Castelul din Riga, Catedrala catolica, Portile Suedeze, Dealul Bastionului, Curtea Manastirii, Casa Capetelor Negre. Dupa amiza timp liber. Optional - vizitarea parcului de distractii Lido si luarea mesei de prinz intr-unul din restaurante.
Ziua 6: Riga-Sigulda-Piarnu-Tallinn
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Pe drum vizitam tinutul Siguldei, numit si "Mica Elvetie Letona", datorita peisajelor minunate si castelelor medievale. in continuare, pe drumul catre Tallinn, vizitarea orasului Piarnu - capitala de vara a Estoniei. Excursie pietonala prin Orasul Vechi. Seara cazare la hotel 3* in Tallinn. Timp liber.
Ziua 7: Tallinn
Mic dejun. Excursie pietonala in cele doua zone importante din Tallinn - Orasul de Sus si Orasul de Jos, cuprinzind vechile cartiere medievale, Catedrala Ortodoxa „Alexandru Nevski", Catedrala Catolica, cladirea Primariei si Turnul "Margaretei celei Grase". Timp liber.
Ziua 8: Tallinn
La 05.00 transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES, decolare la ora 07:35 cu destinatia Bucuresti (via Viena). Sosire la Bucuresti la ora 16:25.
PRET/PERS (loc in camera dubla): 695 EURO+390 LEI
Supliment camera Single: 180 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu doi adulti - 80 euro
Servicii incluse:
-transport avion Bucuresti - Vilnius si Tallinn - Bucuresti cu compania AUSTRIAN AIRLINES
-7 nopti cazare in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus
-transport cu autocarul pentru executarea programului
-intrari la : Turnul lui Ghedeminas, Castelul Trakai, Muzeul Dracilor, Palatul Rundalski
-ghizi locali
-transferuri aeroport - hotel - aeroport
-insotitor roman de grup
Nu sunt incluse in pret:
-taxele de aeroport - 180 EURO/ persoana
-asigurarea medicala
-asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
-bacsis pentru ghizi locali si sofer
Grup minim: 25 persoane
COnditii de inscriere / retragere: conform Contractului de Prestari Servicii
Termen limita de inscriere: 4 saptamani inaintea plecarii

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Proba scrisa la INFORMATICA (Varianta C/C++) B

PRETESTAREA EXAMENULUI DE BACALAUREAT

mai multe »