Travel: Petrece o vacanta la schi la Paltinis!

Publicat: 17 Dec 2014 00:00

In cazul in care doresti sa iti faci cadou o vacanta de neuitat cu ocazia acestui Craciun, iti recomandam sa iti oferi o vacanta la Paltinis. Paltinis nu este numai cea mai veche statiune de la noi din tara dar si statiunea aflata la cea mai mare altitudine din Romania. Aerul de aici pur puternic ionizat este recomandat ca tratament pentru trup, iar peisajele uluitoare care iti taie rasuflarea aici, sunt recomandate ca tratament pentru suflet.


Paltinisul este cu atat mai atractiv, mai ales pentru tineri, pentru ca nu este doar o statiune frumoasa de munte, ci si o destinatie de schi indragita de iubitorii sporturilor de iarna.


Iata mai jos care sunt cele mai bune partii de schi din Paltinis, in cazul in care vrei sa te indrepti inspre acolo in aceasta vacanta:

1. Partie de schi Daneasa Paltinis. Este una dintre cele mai usoare partii din zona, fiind deservita de un teleschi cu o lungime de 410 metri. Capacitatea lui este de 360 de persoane pe ora.


2. Partia Soarelui. Partia are o lungime de 640 de metri si un nivel de dificultate scazut. Partia face parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis care pune la dispozitia turistilor 5 partii de schi, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de schi si snowboard si apres schi bar dupa modelul austriac. De asemenea, amatorii de freestyle au la dispozitie aici un snow fun parc cu nocturna.


3. Partia Poiana Poplacii. Partia are o lungime de 600 de metri si un nivel de dificultate usor. Si aceasta partie face parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis .


4. Partia de schi Platos Paltinis. Are o lungime de 520 de metri si un nivel de dificultate scazut, facand de asemenea parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis .


5. Partie de schi Panorama Sibiului. Este o partie cu o lungime de 700 de metri si un nivel de dificultate foarte scazut ce face parte tot din Arena Platos Paltinis.


6. Partie de schi La Gascani. Este de o partie cu o lungime de 700 de metri si un nivel de dificultate scazut.


7. Partiile de schi Oncesti 1 si 2. Sunt partii cu un nivel de dificultate foarte scazut, respectiv mediu, cu o lungime de 450, respectiv 1150 de metri.


8. Partie de schi Arena. Este o partie cu un nivel de dificultate scazut si o lungime de 240 de metri.

In cazul in care oferta bogata de schiat pe care ti-o ofera statiunea Paltinis iti este pe plac, nu uita sa iti rezervi un loc de cazare in statiune aici.


Foto: turismland.roTrebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

TEST DE EVALUARE PENTRU HTML

TEST DE EVALUARE PENTRU HTML, cls IX

mai multe »