Travel: Schiaza pe saturate pe cele mai bune partii din Poiana Brasov!

Publicat: 04 Feb 2015 00:00

Ce ar fi ca dupa aceasta sesiune sa te bucuri de putina relaxare in una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale Romaniei? Poiana Brasov iti va oferi suficiente modalitati de distractie atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, iar in ceea ce priveste partiile de schi, statiunea nu are concurenta la noi, aceasta beneficiind de peste 20 de kilometri de partii.

Poiana Brasov este o statiune cu o puternica traditie in ceea ce priveste schiatul, asta pentru ca, in 1906 aici s-a organizat primul concurs de schi din Romania.


Iata mai jos cele mai bune partii de schi din statiunea Poiana Brasov de care sa te bucuri din plin cand vei ajunge aici:

1. Partia Drumul Rosu

Este cea mai lunga partie de schi din Romania masurand 5, 3 kilometri si avand un nivel de dificultate medu. Transportul schiorilor se face cu telecabina.

2. Partia Sulinar

Are un grad de dificultate mediu si o lungime de 2 820 de metri. Transportul schiorilor se face fie cu telecabina, fie cu teleschiul.

3. Partia Subteleferic

Este o partie destinata schiorilor avansati, avand un grad de dificultate sporit si o lungime de 2 860 de metri. Transportul schiorilor se face cu telecabina, teleschiul sau telegondola.

4. Partia Kanzel

Desi are o lungime de numai 800 de metri, aceasta partie are un nivel ridicat de dificultate, fiind recomandata numai schiorilor avansati. Partia este deservita de telecabina si teleschi.

5. Partia lupului

Cu o lungime de 2 860 de metri si un grad de dificultate crescut, aceasta este o alta partie recomandata preponderent schiorilor avansati. Partia este deservita de telecabina, teleschi si telegondola. Cei dintre voi care preferati o partie dificila dar mai putin lunga, puteti opta pentru partia Ruia, de doar 540 de metri sau Icpat (495 metri).

6. Partia Slalom

Pentru cei dintre voi care nu aveti suficienta incredere sa va aventurati pe o partie cu grad inalt de dificultate, partia Slalom poate fi ideala. Aceasta are o lungime de aproape 500 de metri si un nivel de dificultate mediu.

7. Partia Stadion

Este o partie pe care se vor putea delecta schiind incepatorii, avand un nivel de dificultate scazut si o lungime de 325 metri. O alta partie cu nivel de dificultate scazut este si Bradul cu o lungime de 500 de metri.


Daca te tenteaza o vacanta la schi la Poiana Brasov in viitorul apropiat, nu uita sa iti rezervi din timp un loc de cazare aici.
Foto: imperialtransilvania.com

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

Test matematica

Te sti in matematica ? Afla acum , in acest test gre la mate :))

mai multe »