SARBATORI PASCALE LA CASA SFINTEI MARII

Publicat: 25 Feb 2008 00:00

KUSADASI - 25.04.2008 - 02.05.2008


7 nopti / 8 zile


Ziua 1: 25.04.2008


Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05.00 in fata parcului Timpuri Noi (langa statia de metrou Timpuri Noi). Plecare spre Istanbul in jurul orei 05.15 pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Russe-Veliko Tarnovo-Kapikule- Istanbul . Sosire la Canakkale dupa ora 19.00 in functie de formalitatile vamale si traseu. Cazare la Hotel de 3* . Timp liber pentru o vizita individuala de-a lungul falezei.


Ziua 2: 26.04.2008


Mic dejun . Ne vom imbarca in autocar pentru a ne continua deplasarea spre statiunea Kusadasi, unde vom ajunge in jurul pranzului. Dupa efectuarea formalitatilor de cazare (in functie de hotelul ales) veti avea timp liber la dispozitie pentru familiarizarea cu imprejurimile sau odihna. Cina in cadrul hotelului. In cursul serii se va efectua un transfer gratuit la Casa Sfintei Fecioare Maria pentru a asista la Slujba de Inviere. Cazare.


Ziua 3: 27.04.2008


Mic dejun . Optional va invitam, daca vremea ne-o va permite la o croaziera pe Marea Egee - Mausoleul din Halikarnas (Bodrumul de azi). Seara, va invitam in cadrul hotelului la o cina festiva cu meniu special de paste. Cazare.


Ziua 4: 28.04.2008


Mic dejun . Optional veti putea vizita Moscheea lui Isa Bey, Templul lui Apollo, Biserica Aziz Yahya si satul greco-turc aSirincea. Seara cina si cazare la hotel.


Ziua 5: 29.04.2008


Dupa micul dejun va invitam intr-o excursie optionala la Pamukkale-terasele de calcar si o vizita la ruinele orasului antic, Hierapolis . Seara cina si cazare la hotel.


Ziua 6: 30.04.2008


Dupa micul dejun vom pleca spre Istanbul . Cazare la Hotel 3*. Timp liber pentru vizita individuala.


Ziua 7: 01.05.2008


Mic dejun . Dupa aceasta va invitam la un tur de oras iar dupa-amiaza va invitam la un program liber de shopping intr-unul dintre numeroasele bazare ale Istanbulului. Seara, optional va invitam la o cina intr-un restaurant traditional cu program specific turcesc.


Ziua 8: 02.05.2008


Dupa micul dejun ne vom imbarca in autocar pentru intoarcerea catre tara pe acelasi traseu. Sosire in cursul diminetii zilei de 03.05.2008 in functie de traficul rutier, starea vremii si formalitatile vamale.


Servicii incluse:


- transport cu autocar clasificat (min. 2**) conform normelor de transport
international (AC, toaleta, scaune rabatabile, instalatie audio-video);
- Transfer la Hotelul ales;
- 1 noapte cazare cu mic dejun la Canakkale - Hotel 3*
- 4 nopti cazare cu all inclusive in Kusadasi;
- 2 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul a Hotel 3*;
- Bonus (gratuit): Transfer la Slujba de Inviere la Casa Fecioarei Maria;
- Bonus (gratuit): Tur de oras - Istanbul ;
- asistenta turistica;


Servicii care nu sunt incluse:


- taxa de viza obligatorie (10 a sau 12 usd) - se achita personal la intrarea in Turcia
- asigurarea medicala de calatorie in strainatate-obligatorie;
- asigurare storno recomandata (2.5% din valoarea sejurului);
- excursiile optionale ce vor avea loc pe parcursul programului,
- intrarile la muzee si cheltuielile personale;
- alte servicii care nu sunt specificate mai sus .


NOTA:


1. Tariful este valabil pentru un grup de minim 40 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim de participanti, agentia organizatoare poate recalcula pretul sau poate anula excursia in conditiile prevazute de Contractul cadru de comercializare a pachetului se servicii turistice.


2. Prezenta turistilor la autocar se va efectua cu min. 30 min inaintea orei anuntate.


3. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu legile de clasificare existente in Turcia. Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului , fara a afecta insa calitatea si cantitatea serviciilor .


4. La inscriere, excursia se achita integral sau minim 50%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.


5. Tour Operatorul poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de 20 turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.


6. Efectuarea unei asigurari aSTORNOa este obligatorie pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.


7. Tour Operatorul, nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul sau. De asemenea, Turoperatorul nu are nici o resposabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului de catre autoritatile de frontiera.


8.Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.


9. Pentru calatoria in TURCIA este necesara VIZA care se obtine la intrarea in tara si costa 10a/ persoana. Pasaportul este obligatoriu pentru excursia in TURCIA.


Contact :
Tel / Fax : +4-021-336.20.05
Tel RDS : 031.405.59.24
Tel RDS : 031.405.59.25
PROGRAM
LUNI - VINERI : 10 - 18
sau pe adresa de e-mail : info@elysse.ro


Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

TEST DE EVALUARE SUMATIVA

TEST DE EVALUARE SUMATIVA cls VII

mai multe »