ADMITERE 2009 - FACULTATEA DE STIINTE, UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS DIN GALATI

Publicat: 13 Mai 2009 00:00

Domenii de licenta: Matematica, Fizica, Chimie, Stiinta mediului
Durata studii: 3 ani.
Numar locuri: buget-85 (se organizeaza maxim pe 3 specializari); taxa-50;

IN ATENTIA CANDIDATILOR
Cetatenii din Republica Moldova absolventi ai liceelor din Romania, care nu au cetatenie romana se Inscriu la sediul central al Universitatii, la secretariat rectorat, sala U 89, str. Domneasca nr. 47.
Candidatii laureati ai concursurilor nationale si internationale (olimpicii), care au dreptul sa fie admisi fara concurs de admitere, se Inscriu In limita locurilor bugetate scoase la concurs, la sediul central al Universitatii, str. Domneasca nr. 47, secretariat rectorat, sala U 89.
Licentiatii care doresc sa urmeze a doua facultate In regim cu taxa se Inscriu la secretariatele facultatilor Intre orele 8 – 15. Licentiatii care au urmat prima facultate In regim cu taxa si doresc sa urmeze a doua facultate In regim bugetat trebuie sa participe la concursul de admitere si se Inscriu Impreuna cu ceilalti candidati.
Candidatii care opteaza pentru forma de Invatamant la Distanta (ID) sau Invatamant cu Frecventa Redusa (IFR) se Inscriu la sediul central al Universitatii, str. Domneasca nr. 47, In sala U 162.

ACTELE NECESARE PENTRU DOSARUL DE INSCRIERE
Candidatii vor depune dosare distincte pentru fiecare facultate, care vor contine urmatoarele acte:
· dosar tip mapa;
· cererea tip de inscriere;
· angajamentul candidatului;
· diploma de bacalaureat sau diploma echivalenta cu aceasta, in original sau copie legalizata. Pentru absolventii de liceu promotia 2009, este valabila si adeverinta tip de promovare a examenului de bacalaureat (original sau copie legalizata), cu precizarea mediei la examenul de bacalaureat si a notelor obtinute la probele sustinute, eliberata de liceu, cu semnatura directorului si stampila rotunda.
· foaia matricola, in original sau copie legalizata - nu se admite inscrierea fara foaia matricola, intrucat, in absenta ei, nu pot fi aplicate criteriile de admitere si nu se poate calcula media de concurs.
· adeverinta medicala tip, eliberata de cabinetele medicale scolare sau medicul de familie, din care sa rezulte ca sunt apti pentru domeniul la care candideaza. Adeverintele medicale vor fi vizate de Cabinetul Medical Studentesc, str. Domneasca nr.155, camin F, parter, numai pentru candidatii care opteaza pentru domeniile Educatie fizica si sport, Teologie, Sanatate, Teatru si Muzica. Comisia centrala de admitere are dreptul, prin sondaj, la propunerea comisiilor pe facultati, sa supuna verificarii adeverintele medicale si starea sanatatii candidatului.
· dovada de vaccinari;
· trei fotografii tip buletin de identitate;
· chitanta de plata a taxei de inscriere la concursul de admitere la facultatea respectiva, sau actul care ii permite sa fie scutit de plata taxei.
· certificat de nastere, in copie legalizata;
· certificatul de casatorie (daca este cazul) in copie legalizata;

Candidatii care se inscriu la domeniul Teologie vor prezenta certificatul de botez si acordul scris al Arhiepiscopiei sau Episcopiei de care apartin. in plus, candidatii proveniti din alte eparhii trebuie sa solicite si sa depuna la dosar si avizul Episcopiei Dunarii de Jos.
Vezi si:
Ghidul Candidatului la Admitere
Medii admitere anii anteriori
Subiecte admitere anii anteriori
Top Facultati

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Test de evaluare HTML - cls XII

Test cu itemi obiectivi, semiobiectivi, care vizeaza intelegerea notiunilor HTML: inserare tabele, marcaje pentru formatarea textului, structura unui ...

mai multe »