Top 10 universitati americane cu 100% rata de admitere

Publicat: 15 Sep 2014 00:00

Daca esti curios sa afli care sunt universitatile din America - private si publice - ce inregistreaza o rata de admitere a studentilor de 100%, iti oferim un top al primelor zece institutii care nu isi fac niciodata probleme ca vor ramane cu locuri neocupate:

1. Universitatea din Phoenix (Arizona) - dispune de peste 100 de campusuri in lumea intreaga si ofera peste 100 programe de studiu in cele sapte colegii si doua scoli asociate.

2. Universitatea Everglade (Boca Raton) - este o universitate privata care ofera programe de studiu de licenta si master in mai multe specializari si al carei orar este adaptat studentilor care muncesc.

3. Universitatea Online Everest - o divizie a Universitatii Everest cu program flexibil pentru studentii care muncesc.

4. Northwest University (Kirkland) - o universitate crestina cu 100% rata de admitere, ale carei prorame educationale deservesc unui scop precis "pentru a oferi, intr-un mediu crestin evanghelic distinct, educatie de calitate pentru pregatirea studentilor."

5. Universitatea Herzing (Milwaukee, Wisconsin) - are 11 campusuri in America si dispune si de programe de studiu online.

6. Universitatea DeVry - are o larga raspandire in SUA, dispunand de 90 de locatii in 25 de state, programele de studiu fiind concepute astfel incat sa "formeze lideri"

7. Baker College of Flint (Flint, Michigan) - este unul dintre cele trei campusuri universitare ale Universitatii Michigan si este o institutie de stat.

8. Cameron University (Lawton, Oklahoma) - este o universitate finantata de stat, care ofera peste 50 de programe de studiu din diverse domenii si specializari.

9. West Virginia University (Parkersburg) - este un colegiu public separat si independent de Universitatea West Virginia.

10. Universitatea Golden State (San Francisco, California) - este o universitate privata si este cunoscuta ca avand unele dintre cele mai bune programe educationale in domeniul economic si financiar; instutia ofera si 15 programe postuniversitare.

Foto: Survivingcollege.com

Trebuie sa citesti

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient
Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient

In actualul context pandemic, ca student esti pus intr-o ipostaza total noua, atipica si, din pacate, altii nu au experimentat aceasta situatie pentru a te putea ghida. Cu siguranta ti-ai imaginat studentia altfel decat stand in casa sau in camera de camin, in fata unui laptop, ci avand multe

Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive
Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive

Călătoriile sunt, pentru orice student, o modalitate extraordinară de a-și îmbogăți experiențele, de a învăța ceva nou sau de a se relaxa după stresul acumulat cu învățatul și examenele. Însă, de multe ori,

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Teste Online

IQ Test

Testeaza-ti inteligenta si rezolva fiecare problema in maxim 20 de secunde!

mai multe »