studentie.ro  » universitar » admitere » Vrei sa studiezi medicina? Inscrie-te la cursuri de pregatire pentru admitere la UMF

Vrei sa studiezi medicina? Inscrie-te la cursuri de pregatire pentru admitere la UMF

Publicat: 06 Mar 2015 | Vizualizari: 1843

Daca iti doresti sa urmezi o cariera in medicina, afla ca Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti organizeaza cursuri de pregatire pentru admitere si o simulare de examen.

Inscrierile pentru cursurile de pregatire au inceput pe data de 3 martie si vor continua pana pe 20. Primul curs va avea loc pe 28 martie, apoi pe 25 aprilie, 9 si 16 mai 2015.

Pentru programele de studiu Medicina, Medicina dentara si Farmacie se vor organiza 4 cursuri si 2 pentru pentru programele de Asistenta Medicala Generala, Radiologie si Imagistica, Balneo-Fiziokinetoterapie si Recuperare, Tehnica dentara, Nutritie si Dietetica, informeaza Agerpres.

Charisma se invata ca orice altceva. Iata cum o poti dobandi!

Simularea examenului de admitere se va desfasura pe 23 mai, urmand ca examenul propriu-zis pentru admiterea la UMF sa aiba loc pe 22 iulie.

Andreea Catan
Foto: rapas.wordpress.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-16 00:00:00