studentie.ro  » universitar » cursuri » Curs Centrele de interes/activitate

Curs Centrele de interes/activitate

Publicat: 03 Ian 2010 | Vizualizari: 1497

Centrul "Biblioteca" este spatiul in care copiii isi exerseaza limbajul sub toate aspectele sale (vocabular, gramatica, sintaxa, intelegerea mesajului) in timp ce comunica (verbal si nonverbal) sau asimileaza limbajul scris.

Desi se adreseaza preponderent domeniului DEZVOLTAREA LIMBAJULUI SI COMUNICARII, prin sarcinile formulate in acest centru, contributiile asupra dezvoltarii globale sunt multiple si pot include:
-dezvoltarea motricitatii fine,
-dezvoltarea abilitatilor de interactiune cu copiii de varsta apropiata,
-promovarea sanatatii si nutritiei,
-exersarea unor capacitati si atitudini in invatare (curiozitate si interes, initiativa, persistenta in activitate, creativitate).


Centrul „Biblioteca" trebuie sa fie de dimensiuni medii, dotat cu perne, covorase, scaune, o masa de scris si desenat unde copiii pot scrie felicitari sau chiar carti. Asezate ordonat pe rafturi, cartile trebuie expuse, astfel incat copiii sa le gaseasca cu usurinta, sa aiba acces la ele si sa-si poata alege una la care sa priveasca in liniste, asezati pe covor.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: SC FARES TRADING SRL
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Deva, Orastie
Perioada de valabilitate: 2021-08-01 00:00:00 - 2021-08-01 00:00:00