studentie.ro  » universitar » cursuri » Curs Modul ecologic de gandire

Curs Modul ecologic de gandire

Publicat: 06 Ian 2010 | Vizualizari: 787

Conceptele prezentate in acest capitol au sfera de actiune tot mai cuprinzatoare si converg spre un concept cu „deschidere" maxima, ce poate deveni, speram noi, un atribut consecvent al gandirii umane. Ne referim la noul demers stiintifico-filosofic pe care l-am denumit „biosofie" si pe care il consideram un corolar ideatic al conceptelor specifice managementului sistemelor ecologice si al revolutiei biologice in ansamblul sau.

Conceptia mecanicista in care lucrurile erau legate unele de altele fara implicarea influxului spiritual (specific de regula „bios-ului") a fost inlocuita intr-o oarecare masura, in ultima perioada de timp, cu o noua conceptie legata de sistemul deschis al „energiei cosmice", unde lucrurile depind unele de altele prin ele insele, depind unele de altele chiar la distante inimaginabile, campurile, fluxurile si alte forte necunoscute inca implicand o Energie Suprema si o ordine perfecta data de „ceva" dincolo de intelegerea noastra actuala, care, in discursul teologic, este intruchipata prin prezenta lui Dumnezeu, prin lumina si iubire.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: IULIUS MANAGEMENT CENTER SRL
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: Cluj Napoca
Perioada de valabilitate: 2021-07-28 00:00:00 - 2021-07-28 00:00:00