studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » Cheltuieli de exploatare şi calculaţia costurilor

Cheltuieli de exploatare şi calculaţia costurilor

Publicat: 22 Dec 2010 | Vizualizari: 2724

Societatea comerciala ARIVI S.R.L. – la care s-a efectuat analiza cheltuielilor de exploatare si a calculatiei costurilor – s-a infiintat ca persoana juridica romana in conformitate cu prevederile Legii 31 / 1990, fiind societate cu raspundere limitata, cu asociat unic.
Este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Gorj sub numarul J/18/880/1991 cu codul unic de inregistrare R2155788. Sediul social al societatii este situat in zona CET Romanesti, nr. 81, judetul Gorj. Capitalul social al firmei este in valoare de 52.390 ron, in intregime subscris prin aportul in numerar al asociatului unic, si este impartit in parti sociale egale, apartinand in totalitate asociatului unic.Societatea comerciala ARIVI S.R.L., isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si cel al lucrarilor de arta, activitatea principala a societatii este 4521-Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta.


Structura organizatorica a societatii, prezentata la Anexa nr.1, presupune existenta unui Director general raspunzator de activitatea desfasurata in ansamblul, existenta a cinci departamente functionale: departamentul tehnic, ce are in subordine biroul executare lucrari, responsabil de executarea si urmarirea lucrarilor, biroul de proiectare, responsabil de partea grafica a unei oferte si biroul de licitatii raspunzator de modul in care se organizeaza participatia societatii la licitatii; departamentul de transport; departamentul de aprovizionare;departamentul de contabilitate si departamentul de personal.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-05-23 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00