studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » Mixul de marketing în cadrul firmei S.C. MOBIGO S.R.L.

Mixul de marketing în cadrul firmei S.C. MOBIGO S.R.L.

Publicat: 24 Ian 2011 | Vizualizari: 4155

In aceasta lucrare am abordat problemele pietei de panificatie din Romania, avand drept punct de reper activitatea desfasurata de societatea S.C Panvitan S.A. De asemenea am analizat politica de marketing a societatii, si in urma analizei efectuate am facut propuneri pentru perfectionarea acesteia.


Industria de morarit si panificatie ca subramura de baza a industriei alimentare este chemata sa raspunda uneia dintre necesitatile de baza din alimentatia umana, furnizand produse si subproduse cu valoare nutritiva ridicata, painea constituind un aliment indispensabil.


Piata produselor de panificatie nu are o existenta izolata, ci este componenta a unei sfere economice mai largi, a pietei produselor agroalimentare, a pietei nationale si interne. In contextul actual al economiei romanesti, imaginea viitorului industriei alimentare a impus cu necesitate elaborarea unor strategii coerente si articulate ale dezvoltarii, restructurarii si privatizarii societatilor comerciale din ramura mentionata.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00