studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » Personalitatea Sfântului Apostol Pavel

Personalitatea Sfântului Apostol Pavel

Publicat: 20 Dec 2010 | Vizualizari: 1903

Invatatura si faptele Mantuitorului Hristos au fost scrise de Evanghelisti, asa precum le-au vazut si auzit, asa precum ele s-au desfasurat, fara a le expune intr-un sistem. in Evanghelii avem invatatura crestina expusa in liniile sale mari in punctele sale generale.


Cel care a interpretat, a sistematizat si a aplicat invatatura Domnului Hristos la realitatile sociale, raspandind-o in lume, a fost Sfantul Apostol Pavel. El a fost cel mai stralucit Apostol al Domnului Hristos, doctrinarul crestinismului si raspanditorul indraznet al credintei noastre la neamuri.


„Asupra vietii si personalitatii Sfantului Pavel s-a scris mult. Totusi nu poate fi socotit a fi complet cunoscut caci datele sale biografice sunt relativ putine, iar personalitatea sa este foarte complexa. El este socotit dupa Mantuitorul Hristos, cel mai mare geniu al crestinismului, astfel ca adancurile fiintei sale sunt insondabile.”

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00