studentie.ro  » universitar » proiecte » Tehnici de programare - Proiect

Tehnici de programare - Proiect

Publicat: 22 Nov 2010 | Vizualizari: 1804

Continutul proiectului : Fisiere text si binare ,cu operatiile aferente care se pot face asupra lor Liste simplu inlantuite, cu operatiile aferente care se pot face asupra lor Arbori binari de cautare, cu operatiile aferente care se pot face asupra lor Schita proiectului: Meniul programului : La executarea programului apare un meniu , care contine taste de selectie, corespunzatoare celor de la 1 la 4. S-a incercat crearea unui meniu „user-friendly” , cu taste de navigatie intuitive. Acesta este: Apasarea oricarei taste de la 1 la 4, face aparitia unui nou submeniu, aliniat mai in stanga, pentru a putea fii urmarit mai usor de utilizator.

Submeniurile si functiile lor, vor fii descrise in cele ce urmeaza: Apasarea tastei 1 in meniul principal va duce la aparitia unui nou submeniu: Apasara tastei 1 ,constituie crearea unui fisier text si adaugarea de inregistari atat timp cat doriti apasand tasta y/Y; Apasarea tastei 2 permite adaugarea unei noi inregistrari in fisierul text Apasarea tastei 3 duce la stergerea unui locatar din fisier,cautat dupa campul ” Id”; Apasarea tastei 4 duce la stergerea tuturor inregistrarilor din fisier; Apasarea tastei 5 permite modificarea datelor unui locatar cautat dupa campul ”Id”;


Apasarea tastei 6 conduce la afisarea sub forma unui tabel a tuturor inregistrarilor existente in fisier la momentul acela;Apasarea tastei 2 in meniul principal va duce la aparitia unui nou submeniu: Acest meniu v-a fi diferit in diferite stadii, ale programului. In acest pas, daca nu a fost creata o lista, este disponibila decat o optiune, pentru ca este singura operatie valida pe care o puteti face la acest pas.Lista va fi creata cu inregistrarile din fisierul text.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Globe Ground Romania
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Otopeni
Perioada de valabilitate: 2021-09-21 00:00:00 - 2021-09-22 00:00:00