studentie.ro  » universitar » proiecte » Proiect despre lantul de magazine Kaufland

Proiect despre lantul de magazine Kaufland

Publicat: 18 Mar 2010 | Vizualizari: 2382

1.Conceptul de hypermarketConceptul de hipermarket denumeste un magazin cu o suprafata de peste 2500 metri patrati, din care mai mult de 35% este destinata vanzarii de produse non-alimentare, localizat la iesirea din marile orase sau in cadrul unor mari centre comerciale, cu o gama larga de produse si care acorda o mare atentie serviciilor, asezarii marfurilor la raft, fidelizarii clientilor, care foloseste metode variate de promovare a vanzarilor si campanii de advertising. Este o forma de comert en-detail.
2.Hypermarketul in RomaniaIntegrarea Romaniei in UE a determinat o crestere a cererii de produse si servicii pe piata din Romania. in plus, aderarea la UE a determinat o dezvoltare semnificativa a activitatii de comert en gros. Industria va beneficia, in mod substantial, de o crestere a puterii de cumparare in noile tari membre si stateleinvecinate ale acestora.Armonizarea si alinierea legilor si reglementarilor legislative, fiscale si financiare la normele UE simplifica procesele comerciale si creeaza o transparenta interna si externa . Acest aspect are in vedere si criterii comerciale legate de igiena si siguranta alimentelor.Mediul de afaceri din noile tari membre este asteptat sa se imbunatateasca, prin intrarea in UE. In ultimii ani, mediile economice din Europa de Est au inregistrat deja rate impresionante de crestere a PIB si a puterii de cumparare. Diverse previziuni raporteaza ca aceasta tendinta va fi accelerata de aderarea la UE. Sporirea concurentei si libera circulatie a bunurilor, persoanelor si capitalului pot spori dezvoltarea economica a noilor tari membre si pot constitui baza unor activitati comerciale prospere.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2021-09-21 00:00:00 - 2021-10-11 00:00:00