studentie.ro  » universitar » referate » Comercializarea conservelor (fructe si legume)

Comercializarea conservelor (fructe si legume)

Publicat: 14 Mai 2013 | Vizualizari: 1179

Primii ani de dupa schimbarile politice si sociale din 1989 au dus la scaderi semnificative de activitate intr-una dintre cele mai dezvoltate ramuri din domeniul industriei alimentare.

Conservele si borcanele cu fructe si legume, paste de tomate, compoturi si dulceturi, toate productie autohtona, au disparut incet dar sigur de pe rafturile magazinelor. Mai mult, ce se vindea provenea din import, producatorii romani fiind in scadere de popularitate printre comercianti si cumparatori.

In ultima perioada, situatia s-a schimbat. Investitiile masive in domeniu au marit capacitatea de productie, dar mai ales calitatea produselor realizate. in prezent, sectorul de procesare al acestor produse, reprezentat de patronatul Romconserv, are un numar de 26 de membri, iar capacitatea de procesare este de 300 de mii de tone materii prime (legume, fructe, ciuperci).

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00