studentie.ro  » universitar » referate » Dezvoltare comunitara

Dezvoltare comunitara

Publicat: 22 Apr 2013 | Vizualizari: 1811

Cand vorbim despre copii cu deficient de auz vorbim despre copii cu probleme, copii marginalizati de lume, de societate, de comunitate insa nu este corecta aceasta gandire a lor.

Desi nu putem comunica verbal cu ei, putem comunica neverbal adica prin semne, gesturi, mimica, iar acest lucru ar trebui sa fie suficient ca acesti copii sa nu fie marginalizati de comunitate, societate. C.S.E.I. Vaslui ajuta copii care sunt deja elevi acolo dar si pe cei care vor veni tocmai pentru a fi acceptati de comunitate si integrati in comunitate.

C.S.E.I. Vaslui a demarat un program national in parteneriat cu Liceu Mihail Kogalniceanu Vaslui, program numit “Actiune comunitara” care presupune prezenta elevilor din liceu ca voluntari la activitatile educative desfasurate in scoala.Scopul acestui proiect este atat integrarea elevilor deficient de auz in si prin comunitate cat si stimularea unei mai mari deschideri a comunitatii fata de problematica si dificultatile deficientului de auz.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00