studentie.ro  » universitar » referate » Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane

Publicat: 10 Ian 2014 | Vizualizari: 1653

“Lumea afacerilor se afla intr-un proces de continua schimbare”. Aceasta fraza a dominat si domina economia ultimilor decenii.

Organizatiile isi intocmesc planuri strategice, incearca sa prevada schimbarea si se adapteaza din mers unui mediu in perpetua transformare, unor piete care isi largesc granitele sau unor cerinte mereu sporite ale consumatorilor. Mai mult, mai bine, mai repede.

Resursele umane, la randul lor, trebuie sa fie cele potrivite...la locurile potrivite...cu abilitatile potrivite...la timpul potrivit. Angajatii nu se mai impart in muncitori si sefi, ci in lideri oficiali, top manageri, manageri de compartimente, supervizori, coordonatori de proiecte, consultanti etc.

Este cautat cu orice pret succesul in afaceri, iar asupra angajatilor actioneaza o presiune imensa - cea care ii face responsabili de maximizarea rezultatului afacerii.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00