studentie.ro  » universitar » referate » Semnele susceptibile de a constitui marci

Semnele susceptibile de a constitui marci

Publicat: 13 Apr 2013 | Vizualizari: 1551

Marcile de fabrica, sau de comert nu reprezinta o creatie a timpurilor noastre, ele au aparut inca din secolul al XI-lea.

In prezent marcile de fabrica si de comert, precum si marcile de servicii, sunt utilizate pe larg in toate tarile si au un rol deosebit de important in actiunea de promovare a vanzarilor, atat pe piata interna, cat si pe cea externa.

Prin intermediul marcilor se stimuleaza competitia intre comercianti, cu privire la calitatea produselor, care indubitabil, in timp va duce la o imbunatatire a produselor si serviciilor.

Marca permite consumatorilor sa diferentieze produsele existente de acelasi gen pe piata si tot odata le confera posibilitatea de a alege calitatea dorita intre produse similare.

Asadar este de inteles, ca se doreste in toate tarile a se implementa un sistem, cat mai eficient, care sa asigure protectia si utilizarea marcilor in interesul producatorilor si consumatorilor, dat fiind faptul ca acestea aduc un aport important in dezvoltarea economica.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00