studentie.ro  » universitar » referate » Taxe si impozite

Taxe si impozite

Publicat: 04 Iun 2013 | Vizualizari: 1356

Scopul activitatii UE pentru realizarea obiectivelor prevazute prin tratate a avut nevoie inca de la constituire de resurse financiare determinate. Aceste resurse ar trebui sa acopere cheltuilile necesare din punct de vedere administrativ si mai ales fondurile necesare pentru a sustine cheltuielile ce corespund realizarii politicilor prevazute de tratate.

Relatiile foarte stranse intre statele europene au demarat prin intermediul industiilor de razboi, dar, in scurt timp, s-a evidentiat nevoia unei stranse colaborari intre satele fondatoare ale CECA. Asadar formarea comunitatii economice europene, organizatie economica internationala creata prin semnarea in 1957 a tratatului de la Roma, scopul formarii CEE era crearea unei piete comune si apropierea politicilor a tarilor membre, promovarea in zona integrata, a devoltarii concertate a activitatilor economice si a expansiunii economice, strangerea relatiilor intre tarile membre.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00