Industria alimentara

Nutritie umana

Ratia alimentara reprezinta cantitatea de alimente ce asigura necesarul de substante nutritive si de energie calorica a unui individ in 24 de ore. Acest necesar depinde de particularitatile individuale: varsta, sex, stare fiziologica, activitate fizica, conditii de mediu etc.

ALIMENTATIA INTRE NECESITATE SI RISC

Organismul uman este un organism heterotrof care trebuie sa primeasca din natura toate componentele de care are nevoie pentru procurarea energiei necesre, pentru crestere, pentru repararea uzurii tesuturilor, pentru homeostazie(parametri celulari constanti),pentru termoreglare a

Cele mai citite

Ghidul viitorului student la Brasov

A-ti petrece anii studentiei la Brasov suna sinonim cu o luuunga vacanta la munte. Frumusetea orasului de la poalele Tam...

Referat Ingrijirile acordate pacientilor cu diagnosticul sarcina ectopica

MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE\\n\\nSCOALA POSTLICEALA SANITARA\\nHIPPOCRATE CONSTANTA\\n\\n\\n\\n\\nLUCRARE DE DIPLOMA\...

Top 10 cele mai bune facultati din Romania

Timpul se scurge din ce in ce mai repede, iar sesiunea de admitere la facultati din lunile de vara este tot mai aproape....