studentie.ro  » universitar » seminarii » Seminar Analiza geodemografica Austria si Cuba

Seminar Analiza geodemografica Austria si Cuba

Publicat: 16 Ian 2010 | Vizualizari: 1871

Acest referat isi propune a fi o descriere detaliata a evolutiei din punct de vedere geodemografic a statelor Austria si Cuba pe perioada 1970-2025. Dupa o analiza amanuntita a celor doua state se observa ca din punct de vedere al dinamicii populatiei aceste doua state sunt asemanatoare,cu toate ca statul Cuba are un numar mai mare de locuitori si o suprafata mult mai mare.Cresterea numarului locuitorilor este conditionat si de economie, de cadru natural si de politica statului.

This report it’s ment to be a detailed description of the demographic evolution of the states Nepal and Austria during the period 1970-2025. After a detailed analysis of this states we observe the resemblance between them, referring at the dynamics of their population, although the state of Cuba has a larger number of inhabitants and a larger aerial. The increase of the number of inhabitants depends on economy, environment and policy.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00