studentie.ro  » universitar » seminarii » Seminar Haine de piele, premisa vietii vesnice

Seminar Haine de piele, premisa vietii vesnice

Publicat: 16 Ian 2010 | Vizualizari: 1358

Versetul de mai sus, regasit in Cartea Facerii (3,21) reda faptul interventiei lui Dumnezeu asupra omului, survenita dupa caderea in pacat a protoparintilor. Vom incerca sa aprofundam si sa intelegem acest moment, dar mai ales sa intelegem importanta si efectele lui asupra naturii umane si a relatiei acesteia cu divinitatea. Pentru aceasta, ne vom opri mai intai la starea initiala – cea a omului edenic, precum si raportul acestuia cu lumea si divinitatea – pentru a vedea apoi cauzele care au dus la interventia divina, si cum a transformat aceasta structura antropologica.Pentru o viziune mai clara asupra versetului ce constituie subiectul acestui studiu, vom reda variantele sale in limbi de larga circulatie, respectiv doua variante in limba engleza si germana, si cate o varianta in limbile franceza, spaniola si ceha.


Diferente intre variantele citate exista, insa nu reprezinta nicidecum elemente de substanta, ci mai degraba formulari diferite ale acelorasi concepte. 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00