studentie.ro  » universitar » seminarii » Teste grila - Asigurari sociale

Teste grila - Asigurari sociale

Publicat: 30 Ian 2011 | Vizualizari: 2221

1. Politica sociala a statului reprezinta:


a) un ansamblu de scopuri si instrumente de analiza prin care puterea publica realizeaza afectarea normativa a resurselor publice si a distribuirii veniturilor in perspectiva umanista a dreptatii sociale.
b) un instrument financiar care organizeaza transformarea sumelor colectate in servicii medicale in asa fel incat toate persoanele asigurate sa-si permita aceste servicii
c) imbunatatirea standardului de viata pentru persoanele varstnice prin reasezarea pe baze echitabile a sistemului de asigurari sociale.
d) o forma de sustinere materiala si protectie sociala a celor ramasi temporar fara loc de munca si consta intr-o suma de bani fixa.
e) interzicerea oferirii de beneficii colaterale unui angajator, sau sindicat sau unor persoane afiliate lor, cu scopul de a-l recompensa sau de a-l determina sa convinga sau sa solicite angajatilor sai sa adere la un anumit fon

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00