studentie.ro  » cariera » consultanta » 10 lucruri pe care toti am vrea sa le spunem la job, daca am avea curaj!

10 lucruri pe care toti am vrea sa le spunem la job, daca am avea curaj!

Publicat: 28 Ian 2015 | Vizualizari: 830

Toti cei dintre voi care ati avut, sau care aveti deja un job in anii studentiei stiu cum stau lucrurile la locul de munca: cineva te plateste ca sa faci niste lucruri, tu faci lucrurile si ei te platesc. Dar asta e numai jumatate din toata povestea.


Ei te platesc de asemenea si ca sa nu faci niste lucruri. Te platesc ca sa nu te duci la serviciu imbracat ca la dus gunoiul, sa nu dezvalui secretele companiei si sa nu-ti dai pe fata toate gandurile pe care le ai in anumite imprejurari. Dar exista momente in care tot ce ne-ar placea mai mult ar fi sa spunem direct in fata ceea ce gandim. Ce gandim?...1. Cand esti prins facand lucruri pe care nu ar trebui sa le faci la serviciu, tot ce ti-ai dori sa poti spune este: Oooo, nu, nu, eu nu lucrez aici...


2. Daca lucrezi intr-un magazin in care clientii nu mai inceteaza sa vina si sa te streseze, tot ce ti-ai dori sa spui este: Nu e nimic de vanzare aici. Acesta nu e un magazin. Totul e doar in imaginatia ta...


3. Daca lucrezi intr-un magazin si esti rugat sa verifici daca un anumit produs mai este pe stoc, tot ce ai vrea sa spui este: Voi verifica, dar va trebui sa mai asteptati ceva timp pentru ca mai intai ma voi juca cateva minute pe telefon in depozit...


4. Daca lucrezi intr-un birou de relatii cu clientii, tot ce ai vrea sa spui este: Imi pare rau, nu am chef de nimic astazi, va rog sa reveniti maine.


5. Daca lucrezi undeva, oriunde, si vrei sa iei o pauza, ai vrea sa poti spune: Nu pot sa vin maine si nici nu pot sa va explic de ce...


6. La o discutie cu seful mai aprinsa ai vrea sa ii spui: Nu esti seful meu, nu poti sa fii tu seful meu...


7. La o sedinta la care totul a devenit prea complicat si prea fara sens pentru tine, ai vrea sa te ridici si sa spui: Mai realizeaza cineva in afara de mine ca toata aceasta discutie nu are absolut niciun sens?


8. La o discutie mai aprinsa cu un coleg ai vrea sa ii spui: Cred ca cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa incetezi imediat sa mai vorbesti!


9. Daca ai lucra intr-un magazin de ai carui clienti te-ai saturat ai vrea sa spui: Acesta este un anunt pentru clienti: magazinul se va inchide in 5 minute asa ca ar fi cazul sa va carati cu totii in alta parte!


10. Daca ai lucra undeva, oriunde si ti s-ar reprosa ca ai fost cam lenes in ultima vreme ai vrea sa poti spune: eu sunt lenes uneori, dar salariul vostru e mic tot timpul!!!


Foto: entrepreneur.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00