studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  10 orase cu cele mai mari oportunitati de angajare. Tu pe care il alegi?

10 orase cu cele mai mari oportunitati de angajare. Tu pe care il alegi?

1/181932
calendar_month 16 Sep 2014, 00:00
Daca planuiesti sa te stabilesti in strainatate si esti in cautarea unui loc de munca, este cazul sa arunci un ochi peste lista cu orasele lumii care iti ofera cele mai multe sanse de angajare. Un raport realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC) in 2014 a facut public topul primelor zece orase din lume care ofera cele mai multe oportunitati de angajare!

1. Londra - cu o dezvoltare tehnologica de ultima generatie si cu o economie concentrata pe finantarea afacerilor internationala, Londra ofera numeroase oportunitati de angajare in domenii precum medicina, marketing sau vanzari.

2. New York - este statul american cu cele mai multe oportunitati de angajare intr-o varietate de domenii profesionale.

3. Singapore - cu o deschidere larga in domeniul afacerilor si cu o infrastructura foarte bine dezvoltata, Singapore ocupa locul al treilea in topul oraselor care ofera cele mai multe oportunitati de angajare.

4. Toronto - este recunoscut ca fiind unul dintre orasele lumii cu cel mai crescut nivel de trai si in topul celor care ofera cele mai bune conditii de locuit, atat in ceea ce priveste siguranta, asigurarile medicale, cat si infrastructura sau transportul.

5. San Francisco - gazduind unele dintre cele mai mari si de succes companii din lume, orasul american ocupa locul cinci in topul celor care ofera cele mai bune sanse de angajare.

6. Paris - dupa Londra, Parisul este orasul european care are cea mai mica rata de somaj de pe continent.

7. Stockholm - este un oras european in continua dezvoltare, care ofera numeroase oportunitati profesionale in cele mai cautate domenii pe piata muncii.

8. Hong Kong - are unul dintre cele mai crescute niveluri de trai din lume si sta cel mai bine la capitolul calitatea vietii; ofera numeroase oportunitati de angajare si domenii de investitie pentru cei care vor sa se stabileasca aici.

9. Sydney - recunoscut pentru ca ofera o calitate crescuta a vietii, Sydney este unul dintre orasele australiene in care ai toate sansele sa iti gasesti un loc de munca.

10. Chicago - este al treilea oras ca marime din SUA - dupa New York si Los Angeles - dar ofera cel mai bun echilibru intre costuri, calitate a vietii si a nivelului de poluare; cu peste 500 de companii si in jur de 30 de insvestitori din top cei mai bogati oameni ai lumii, Chicago ramane unul dintre orasele lumii cu cele mai mari sanse de angajare.

Foto: Dormroomfund.com