studentie.ro  » cariera » consultanta » 200 de locuri de practica pentru studenti si masteranzi intr-o multinationala „portocalie”!

200 de locuri de practica pentru studenti si masteranzi intr-o multinationala „portocalie”!

Publicat: 21 Mai 2015 | Vizualizari: 918

Daca te gandesti la modul cel mai serios sa lasi lenea deoparte in aceasta vara si sa faci un pas important inainte in pregatirea ta profesionala, e posibil ca primul pas spre aceasta schimbare radicala de atitudine sa fie chiar citirea acestui articol. Asta pentru ca, randurile de mai jos te vor conduce pas cu pas spre obtinerea unui loc de practica in cadrul programului Orange First Step.

Orange First Step este un program de internship adresat studentilor si masteranzilor din toata tara, organizat de Orange. In lunile iunie, iulie si august, 200 de studenti si masteranzi vor avea posibilitatea prin intermediul acestui program de a urma un stagiu de practica in unul din departamentele Orange: IT, HR, vanzari (in magazinele Orange), clienti, tehnic, tehnic-divizia France Telecom, Supply Chain Center, etc.

In cadrul programului de internship, Orange va organiza pentru studenti si masteranzi si cursuri de dezvoltare profesionala despre personal brand, cariera si brandul Orange.

Perioada de inscrieri

In aceasta perioada te poti inscrie pentru internshipurile din lunile iulie si august, dupa cum urmeaza:
Practica iulie – perioada de inscriere: 5 mai – 18 iunie – interviu: 20-27 iunie
Practica august – perioada de inscrieri: 5 mai – 18 iulie – interviu: 20-27 iulie

Cum ma inscriu?

Tot ce trebuie sa faci pentru a fi chemat la un interviu este sa completezi un formular cu datele tale personale, facultatea pe care o urmezi, media generala a anului anterior de studii, activitati extracurriculare desfasurate in anii de studii, precum si cu cateva randuri despre tine care sa ii convinga pe cei care vor face selectia candidatilor ca tu meriti cu adevarat sa fii ales. Poti completa formularul de inscriere aici.

Ce au spus altii despre programul de internship Orange First Step:

Mihaela Scarlat – absolventa de master in Psihologie Organizationala, Economica si Resurse Umane, Universitatea Bucuresti
"La Orange shop Auchan din Titan am avut posibilitatea de a lucra alaturi de profesionisti si de a invata de la ei modalitati eficiente de promovare a produselor si serviciilor si informatii utile despre noile tehnologii.
Mi-a placut deschiderea shop managerului – a luat in calcul abilitatile noastre, ale internilor, si ne-a oferit posibilitatea de a ne implica in activitati. De asemenea, ne-a oferit in mod constant feedback. Am apreciat modalitatea riguroasa de organizare a proiectului de internship, prin deschiderea acestuia cu o zi de induction si cu un training referitor la dezvoltarea carierei si inchiderea acestuia prin organizarea unei festivitati de premiere si conceperea unui training de Personal Branding. La sfarsitul programului am primit o evaluare 360, care m-a ajutat in dezvoltarea mea personala si profesionala. Recomand programul Orange First Step tuturor studentilor si absolventilor care au curajul “sa iasa din zona de confort” si sa puna baza reusitei profesionale."
Foto: evz.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00