studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  5 lucruri pe care oamenii de succes le fac in fiecare dimineata

5 lucruri pe care oamenii de succes le fac in fiecare dimineata

1/176170
calendar_month 27 Mai 2014, 00:00
Rutina diminetilor si mentinerea acesteia pe termen lung poate fi cheia spre succes. Cel putin asta indica tabieturile si programul oamenilor care au reusit in viata. Ia aminte la ce fac acestia imediat dupa ce se trezesc si verifica daca nu cumva ar trebui sa iti incepi si tu altfel ziua!

1. Graba strica treaba

Proverbul vechi de cand lumea este motto-ul dupa care se ghideaza oamenii de succes. Acestia isi incep ziua cu o mica perioada de relaxare mentala si cu rememorarea principiilor dupa care se lasa condusi. Graba nu pare sa-i caracterizeze, adevaratii lideri lasandu-si timp pentru a-si creiona planul de bataie al zilei raspective.

2. Verificarea e-mailului

Odata deschis laptopul, tentatiile de a te pierde in lumea internetului sunt mari. Verificarea e-mailurilor trebuie sa fie o simpla verificare. Nu te grabi sa raspunzi nici macar mesajelor alarmante din Inbox. Vei avea timp sa te gandesti la aceste aspecte in drumul spre birou.

3. Ingrijirea corporala

Pe langa igiena corporala necesara pentru un look elegant sau chiar devastator, un adevarat om de succes are grija de corpul sau. Cateva miscari de stretching il vor dezmorti pentru a pune in miscare sangele si a gandi mai limpede. Apa este, de asemenea, o cerinta importanta a corpului dupa un somn deshidratant.

4. Comunicarea cu familia

Comunicarea de dimineata intre membrii unei familii este la fel de importanta ca rezumatul expus de fiecare in timpul cinei. Ai nevoie de cei dragi asa cum si ei au nevoie de tine. Gaseste timp sa le asculti dorintele sau dilemele dimineata pentru a gasi solutii pentru acestea in restul zilei. De asemenea, nu uita sa strangi in urma ta dezordinea facuta dimineata, pentru a reveni cu placere intr-o casa ordonata.

5. Concentrarea asupra proiectelor noi

Trecerea in revista a programului a scos deja in evidenta momentele cruciale ale zilei ce incepe. Niciun om de succes nu va lasa in programul sau timpi morti. Perioadele scurte de timp in care nu se iveste nimic de facut sunt folosite pentru dezvoltarea unor noi proiecte. Asa ca stabileste inca de dimineata intalnirile care te pot ajuta sa discutii proiectele incipiente!

Foto: madebyoriginals.com