Angajatori de TOP Bucuresti - 4.000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara
3/36212
calendar_month 10 Mar 2015, 00:00
Targul de joburi Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro. Editia din Bucuresti Angajatori de TOP va avea loc in perioada 27-28 martie la Sala Palatului si va reuni 100 de companii, 15 000 de vizitatori si peste 300 de specialisti din departamentele de resurse umane cu care vei avea sansa sa interactionezi in cele doua zile.

Tu la ce job vrei sa aplici? Companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti au planuri extinse de recrutare. Cele 4000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, in departamente precum: Dezvoltare Software, Vanzari, Achizitii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructura, Application Development, HR, Comercial, Administrativ. Joburile deschise in cadrul Angajatori de TOP sunt adresate celor care doresc sa se angajeze in Bucuresti, celor care vor sa se relocheze in alte orase din tara sau in strainatate. Pozitiile vor fi deschise in: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Galati, Oradea. Daca vrei sa lucrezi in strainatate, voi avea ocazia sa aplici pentru joburi in tari precum: Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie.

Cum sa aplici la pozitiile deschise la Angajatori de TOP? Cu un sigur exemplar CV BarCODE poti aplica la toate joburile de interes pentru tine. CV-ul BarCODE il poti descarca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa iti creezi unul nou, in cazul in care nu il ai deja) si sa selectezi iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP.

De ce este important sa participi la targul de joburi Angajatori de TOP? In primul rand un astfel de targ de cariera reprezinta o reala oportunitate de a interactiona cu angajatorii si de a crea o impresie buna chiar inainte de un posibil interviu. In cele doua zile ale evenimentului te poti prezenta cu CV-ul pentru a primi GRATUIT feedback din partea consultantilor in resurse umane. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts. In urma discutiei de la standul CV Experts, vei afla cum sa iti redactezi corect CV-ul si vei primi sfaturi despre cum il poti imbunatati, ce aspecte ar trebui sa evidentiezi in functie de pozitia la care vrei sa aplici.

Inainte de evenimentul fizic, te poti inscrie la o serie de conferinte si workshop-uri unde vei avea sansa sa interactionezi cu angajatorii prezenti. Participarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza preinscrierii tale. In aceasta primavara poti opta pentru: TechTalks - o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie sau SkillShops - o serie de workshop-uri care iti ofera oportunitatea sa-ti imbunatatesti competentele si abilitatile personale. Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte acceseaza link-ul urmator: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

Cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti provin din domenii variate de activitate. In comparatie cu editia anterioara a evenimentului, in aceasta primavara poti intalni angajatori din domeniul IT, Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Agentii de Recrutare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism. Cateva dintre companiile prezente pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti sunt: Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, Amiq Consulting, ArcelorMittal, Atos IT, Avira, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Société Générale, Cargill, Coca - Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker, Dell, Deloitte Romania, Deutsche Bank Technology Centre, eMAG, Endava, Ericsson Telecommunications Romania, Euro Trade, EveryMatrix, EY Romania, Federal Mogul Motorparts, Genpact, Global Market Solutions, Gopet Romania, Hewlet-Packard, Huawei, Humangest Group, IBM, Intel, JTI Romania, Kaufland Romania, KFC, KMG International (Rompetrol), L'Oréal Romania, Luxoft Romania, McDonald`s România, Microchip Technology, Microsoft, Oracle, P&G, PayU, Piraeus Bank, Prisum, Raiffeisen Bank, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Synygy, Teamnet International, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Vodafone Shared Services Romania, Wipro Business Process Services, WNS Romania, Xerox.Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti poti afla pe www.hipo.ro