studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  ASPSE te invita la Training Mania!

ASPSE te invita la Training Mania!

1/172139
calendar_month 24 Mar 2014, 00:00
In perioada 7-12 aprilie se va desfasura proiectul Training Mania organziat de ASPSE. Aceasta activitate vizeaza toti studentii din Bucuresti, care sunt interesati sa isi dezvolte abilitatile soft si sa se pregateasca pentru un interviu calitativ. Cu o echipa de traineri in spate, am construit un program prin care participantii sa isi insuseasca abilitatile printr-un mod dinamic.

Workshopurile au fost concepute in urma unor analize de nevoi privind abilitatile care sunt necesare la angajare, in departamente de HR a unor companii cunoscute, dar si in randul studentilor. Astfel pornim de la obiective, selfleadership si cresterea increderei, continuam cu teamwork, asertivitate, abilitati de comunicare, gandire analitica, time management si terminam prin a ne exersa abilitatile prin role play.

Trainingurile se vor desfasura pe parcursul a 6 zile, iar numarul de locuri disponibile este de 46 participanti. Acestia vor fi selectati prin doua etape: screening pe formular si apoi interviu.

Eveniment dedicat tuturor studentilor, Training Mania este anul acesta la editia a VII-a si reprezinta o investitie in educatie. Proiectul este organizat de Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, membra a Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania, Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, European Federation of Psychology Students Associations, European Students Union, si recunoscuta de Colegiul Psihologilor din Romania.

Mai multe detalii pot fi gasite site pe pagina oficiala a proiectului: http://training-mania.aspse.ro/